Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Teröristlerden Biri Zonguldaklı Çıktı

Teröristlerden Biri Zonguldaklı Çıktı

Zonguldaklı terörist olduÄŸu iddia edilen Özgür Ãœnsal’in Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduÄŸu ancak ailesiyle birlikte Ankara’da yaÅŸadığı belirtiliyor. 

Ä°ÅžTE GÃœNÃœN FLAÅž HABERÄ°NÄ°N DETAYLARI...

Karar’dan Fuat Atik’in haberine göre, 13 Mart Pazar akÅŸamı BaÅŸkent’i kana bulayan ve 37 kiÅŸinin ölümüne neden olan  Ankara katliamının planlayıcısının, Ceylanpınar’da iki polisin ÅŸehit edildiÄŸi ve Çözüm Süreci’ni bitiren eylemi koordine eden terörist olduÄŸu ortaya çıktı.

Ä°smi güvenlik nedeniyle açıklanmayan ve PKK’nın bölgedeki lojistik sorumlusu olduÄŸu öğrenilen teröristin canlı bomba Seher ÇaÄŸla Demir ile yanındaki Ä°.S.’yi yönlendirdiÄŸi, katliam hazırlıklarını yönettiÄŸi tespit edildi.

Aynı PKK sorumlusunun, Ceylanpınar faillerini Suriye’ye kaçıran terörist olduÄŸu belirlendi. Canlı bomba Seher ÇaÄŸla Demir, aracı satın alan Ä°.S. ile Kobani-Suruç hattı üzerinden Åžanlıurfa’ya geçti.

BÖLGEDEKİ SÖZDE SORUMLU KARŞILADI

Kızılay saldırısından 35 gün önce 8 Åžubat’ta Türkiye’ye sızan iki teröristi Åžanlıurfa’da ismi güvenlik nedeniyle açıklanmayan PKK’nın bölgedeki lojistik sorumlusu karşıladı.

Ä°.S. ve canlı bomba Demir, Åžanlıurfa’ya geldikten iki gün sonra sahte kimlikle GSM hattı satın aldı. GSM ve kamera kayıtlarından iki teröristin Åžanlıufra-Mardin-Diyarbakır hattında mekik dokuduÄŸu belirlendi.

Güvenlik birimleri, teröristlerin 26 Åžubat’ta Åžanlıurfa’dan ayrılmadan önceki faaliyetlerini mercek altına aldı. Teröristlerin üç GSM hattı deÄŸiÅŸtirdiÄŸi anlaşıldı. Saldırıdan hemen önceki 16 görüşmenin incelendiÄŸi, bu görüşmelerden bazılarının Ceylanpınar saldırısını yapan teröristleri Suriye’ye kaçıran PKK sorumlusu ile yapıldığı tespit edildi.

EVÄ° DE O AYARLADI

Aynı teröristin, Ankara’da Ä°.S. ile canlı bomba Seher ÇaÄŸla Demir’in kalacağı evi de ayarladığı belirtildi. Saldırıda asli fail olarak aranan ve aracı Diyarbakır’da satın aldığı belirlenen Ä°.S.’nin bomba düzeneÄŸini Ankara’da hazırlayarak BMW marka otomobile yerleÅŸtirdiÄŸi öğrenildi. Canlı bomba Demir’le birlikte patlamadan önce aracın içinde tespit edilen Zonguldaklı terörist Özgür Ãœnsal’ın, olay yerinde parçaları bulunan 9. ceset olduÄŸu da kesinleÅŸti.

Patlamadan önce Ulus-Sıhhiye-Kızılay güzergahında ilerlerken kameralara takılan bomba yüklü araçta Demir ve Ãœnsal dışında 3. kiÅŸi olup olmadığı da araÅŸtırılıyor. Aracı görüntüleme ihtimali bulunan 81 güvenlik kamerası inceleniyor.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ravzanur Filiz

16 Mart 2016 - 14:55

Bizim memleketlimiz olamaz türkiyenin karası

Havagül Kılıç

16 Mart 2016 - 14:23

Allah belasını verir bu adilerin serefsizlerin sizinde Ocaginiz söner inşallah birgün olur akittiginiz onca yiğitlerin kanı yerde kalmazda sizinde kokunuz korur inşallah sizler nasıl hesap vereceksiniz mahşer gününde onca ahlar var uzerinizde sizi toprak bile kabul etmez serefsizler biz hepimiz aynı bir ananın babanın evlatlariyken bunlar nasil kattar acımasız oluyorlar hicmi düşünmezler acaba ölümü allahim sen onlara daha fazla kötülük yapmalarına fırsat verme sen onları kahhar isminle kahru perişan eyle allahim

Emine Eftal Ucar

16 Mart 2016 - 14:18

Bencede zolguldaklı olamaz o hain saldırıyı yapan. Bu tür terör örgütüne yardım yataklık edende edeninde allah belasını versin

İsmail Aykut Koç

16 Mart 2016 - 14:17

haberin gerceklik payı nedir? kaynak güvenilir mi... yada bir oyundan mı ibaret... su sekilde olabilir yani provakasyon amaclı bakın bizim davamıza sadece kürtler degil karadenizli kardeslerimizde destek veriyor gibisinden kendilerini haklı cıkartmaya yönelik bi egilim için güzel sehrimizin adını bu olayda kullanabilirler...

Zeynep Aktas Karadag

16 Mart 2016 - 14:17

Aynen öyle dışardan gelmiştir o bizden değildir hain

Mustafa KOç

16 Mart 2016 - 14:14

Bencede degildir. Zonguldakta oturuyodur kani bozuk

Zeynep Aktas Karadag

16 Mart 2016 - 14:14

Yoookkkk yaaaa diildir. Bizden Çıkmaz Böyle Hain Çıkarsa da Dışardan Biridir HAİN

Sevgi Demir

16 Mart 2016 - 14:08

Değil Zonguldak Türkiye nin yüz karalari

Yorum Yazın

Canlı Radyo