Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Süleymanlar Mahallesi anlattı, müdürler not aldı!

Süleymanlar Mahallesi anlattı, müdürler not aldı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun bir süre önce başlattığı ‘Vatandaşlarımızla Buluşma’ toplantıları, Süleymanlar Mahallesi’nde yaşayan yurttaşların katılımı ile sürdü.


Madenoğlu, Karadeniz Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasının Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, toplantıları bir ay önce başlattıklarını, ilçenin her mahallesinde devam ettirileceğini söyledi. Toplantılara nüfus olarak büyük mahallelerden başladıklarını belirten Madenoğlu, şöyle dedi:
“Bu toplantılarımızı sadece dostlar alışverişte görsün ya da gereği yapılsın anlamında bir düşünce ile değil devletimiz ile vatandaşımızı yan yana getirmek düşüncesiyle yapıyoruz. Bu toplantıları siz değerli vatandaşlarımızın bize muhtarınızın intikal ettirdiği sorunların dışında ya da belki de aynı sorunları söyleyebileceğinizi, bize intikal ettirebileceğinizi, dilek ve temennilerinizi dile getirebileceğinizi düşünerek yapıyoruz. Aslında bu bir anlamda kaynaşma toplantısıdır, halkımızla beraber olma toplantısıdır.
Buradaki bütün daire müdürü arkadaşlarımız sizlere hizmet etmek için görevdeler. Bizlerin ve buradaki arkadaşların tamamının siz değerli halkımıza verebileceği bilgileri, becerileri, deneyimleri, tecrübeleri var. Bu arkadaşlarımızdan yararlanacağız. Bu anlamda bizlere hiç çekinmeden sıkıntı ve istekleriniz konusunda aklınızdan ne geçiyorsa bizlere intikal ettirin lütfen.”
Toplantı daha sonra mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini ilgili kurumun salondaki temsilcilerine iletmesi ile sürdü.
Toplantıya Belediyeyi temsilen Park ve Bahçeler Müdürü Ethem Özdemir,  İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Süleymanlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Soyarslan, ilçedeki kamu daireleri ile sivil toplum kuruluşları ve bazı hizmet sektöründeki  özel kuruluşların yönetici ve temsilcileri katıldı.

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mesut Seydel

23 Ağustos 2017 - 17:58

Bu toplantı Kaymakamın dedi gibi dostlar alışverişte görsün toplantısıdır maalesef. Yani göstermelik yapılan toplantıdır.

Yorum Yazın

Canlı Radyo