Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SPOR PARKI İÇİN İLK KEPÇE VURULDU..

SPOR PARKI İÇİN İLK KEPÇE VURULDU..

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli’nin ihtiyaç duyduÄŸu projelerden biri olan Spor Parkı projesi için çalışmaların start aldığını açıkladı.

Erdemir Ofis Yolu üzerinde inÅŸa edilecek “Spor Parkı” projesine yönelik çalışmalar alan kodlaması ile start aldı. 4 bin metre kare alan üzerinde kurulacak spor parkının dev dalgalardan etkilenmemesi için dalgakıran yapımına baÅŸlandı.

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bünyesinde mini golf platformu, mini futbol alanı, sentetik buz pisti, tırmanma ve zıplama alanı, kay-kay alanı, koÅŸu ve yürüyüş parkurunun yanı sıra büfe ve oturma alanları bulunacak Spor Parkı’nın 7’den 70’e toplumun her kesimi ve ailelerin buluÅŸma noktası olacağını söyledi.

Uysal açıklamasında, “EreÄŸli’mizin bir ihtiyacını daha gideriyoruz.  Ä°lk kepçeyi vurarak çalışmalarına baÅŸladığımız Spor Parkı’nın Proje ihalesi yapıldı. Avan projesi bize teslim edildi. ArkadaÅŸlarımız detaylar üzerinde çalışıyor. 60 günün sonunda da yapım ihalesine geçilecek” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo