Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SÖYLENECEK ÇOK SÖZ OLUP DA HİÇ BİR ŞEY SÖYLEYEMEMEK BU OLSA GEREK!

SÖYLENECEK ÇOK SÖZ OLUP DA HİÇ BİR ŞEY SÖYLEYEMEMEK BU OLSA GEREK!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde 9 yaşındaki Ä°lsu DoÄŸa Demirer, ördüğü atkıları Afrin’de savaÅŸan askerlere gönderdiÄŸini bildirdi.


Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere yapılan destekler sürüyor. Ãœlkenin dört bir yanından gelen desteklerden kimisi göz yaÅŸartıyor.
Edinilen bilgiye göre, dedesi Kıbrıs Gazisi olan Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu 3. sınıf öğrencisi Ä°lsu DoÄŸa Demirer, öğretmeni Åžadiye Çakır’dan öğrendiÄŸi el iÅŸi ile atkılar ördü. Ördüğü atkıları ise posta yoluyla bölgeye gönderen kendi küçük yüreÄŸi ise kocaman çocuk, gazetecilere konuÅŸmasında, “dedem Kıbrıs Gazisi Salih Demirerdir. Askerlerimize atkı örmek istedim, Afri’nde savaÅŸan kahraman Türk askerlerine üşümesinler diye atkı ördü. Türk askeri yenilmezdir, bundan da galip olarak çıkacaktır. Türk Milleti olarak Türk askerlerinin arkasındayız, ne mutlu Türküm diyene” dedi.
Minik Ä°lsu, babası Kesim Demirer ile birlikte PTT yolunu tutarak ördüğü atkıları Afrin Operasyon Komutanlığı’na gönderdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo