Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Geçtiğimiz hafta sonu Korubaşı, Güldere, Kavaklık ve Kepez’ i ziyarete eden, hafta içinde de, aynı mahalleleri daire müdürleri ile gezip, sorunları yerinde gören Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatları doğrultusunda, söz konusu mahallelerdeki sorunların çözümü için harekete geçildi.

Korubaşı’nda başlayan yağmurlama çalışması tamamlandı, Güldere’de çökmek üzere olan yol onarıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, geçtiğimiz hafta sonu ve içinde 2 kez ziyaret ettiği Korubaşı, Güldere, Kavaklık ve Kepez’de görülen eksikliklere yönelik çalışmaların bir kısmı tamamlandı.

O YOL ARTIK DAHA GÜVENLİ

Başkan Uysal’ın Güldere’de sorunları yerinde tespiti sırasında mahalleye bağlı Barış sokakta gördüğü ve derhal gerekenin yapılmasını istediği yol onarıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler söz konusu yol üzerinde dolgu ve duvar yöntemiyle sorunu tamamen ortadan kaldırarak yolu daha güvenli hale getirdi.

KORUBAŞI’NDA YAĞMURLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Korubaşı Mahallesi Ulu geçit Sokak’ta yol ortasından akan ve bu nedenle yolun bozulması ve kış mevsiminde buzlanmaya neden olan yolda da, yağmurlama çalışması tamamlandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri söz konusu bölgede 70 metrelik alanda yaptığı çalışma ile suyun dere bağlantısını sağladı.

Söz konusu mahallelerde tespit edilen sorunların çözümü için çalışmaların sürdüğü açıklandı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo