Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Soru şu: Bizimkiler niye sevinmiyor!

Soru ÅŸu: Bizimkiler niye sevinmiyor!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında, maçı takip etmek için konuk ÅŸehirden ilçeye gelen bir gazeteci, maçı önde götüren Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un ‘sevinmeyen taraftarlarını’ fotoÄŸrafladı. Foto muhabir, “gol atınca taraftarı sevinmeyen takıma yenildik” dedi.


6. grup 7. hafta mücadelesinde, yenilgisiz Kırşehir Belediyespor ile konuk Karadeniz Ereğli Belediyespor karşı karşıya geldi.
Beyçayır Stadı’nda oynanan maçı görüntüleyen KırÅŸehir’de yerel bir gazetede çalışan foto muhabir, maçın en kritik anlarında deklanşöre bastı.
O fotoÄŸraflar arasında dikkat çeken 2 ayrı karede ise EreÄŸli Belediyesi’nin Azeri futbolcusu Oruç Balatlı’nın 25’inci dakika attığı gole iliÅŸkin anlar vardı.
Ereğli gol atıyor, taraftar sevinmiyor!
Orta hakemin baÅŸlama noktasını gösterdiÄŸi anda, “EreÄŸlili” futbolcuların sevinç, konuk takım oyuncuların ise üzüntülü anları fotoÄŸraf karesine yansıdı. Ancak aynı karede görülen baÅŸka bir detaysa, adeta ÅŸok etkisi yarattı.
Karede, EreÄŸli Belediyespor’un ilk golüne sevinmeyen aralarında ilçenin tanınmış isimleri ile eski futbolcularında olduÄŸu bir gurubun ’halleri’ kafalarda soru iÅŸareti bıraktı.
Amaçlarının ne olduÄŸu anlaşılamayan ’taraftar’ gurubundaki bazı kiÅŸilerin, ortaya koydukları tutumu bir adım öteye taşıyarak EreÄŸli Belediyespor’un 2-1 önde olduÄŸu maçın son 5 dakikasında sahayı terk ettikleri iddiası, ÅŸok etkisi yarattı.

Onlarda ’haklı olarak’ üzüldüler!
Öte yandan, sahadan maÄŸlup ayrılan KırÅŸehir ekibi hüznü yaÅŸadı. Bu ÅŸehirdeki bazı yerel gazeteler ise maç sonucu gazete manÅŸetlerine taşıdı. Atılan manÅŸet ve sür manÅŸetlerde, KırÅŸehir’in kötü oynadığı, alınan maÄŸlubiyetin ise üzücü olduÄŸu aktarıldı.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Erol Yılmaz

07 Kasım 2017 - 11:02

Bu düpedüz Ereğli düşmanlığıdır..

Ali Uygun

07 Kasım 2017 - 09:13

yanlış bir haber olmus aksine bu macda tüm taraftar bütünleşti herkes ereğli diye bağırdı tek bir kareyi baz alarak yorum yapılmasın.

Yorum Yazın

Canlı Radyo