Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON YOLCULUK… SON GÖREV…

SON YOLCULUK… SON GÖREV…

Zonguldak`ın Ereğli ilçesinde, geçirdiği krizi sonrası hayata gözlerini yuman Belediyesi Zabıta Amiri Cevdet Yaman için tören gerçekleştirildi.


Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üzüntü içinde olduklarını belirterek şöyle dedi:
“Öncelikle hepimizin başı saÄŸ olsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Zabıta Müdürlüğümüzde çalışan Cevdet yaman arkadaşımız 1985 yılından bugüne görevini layıkıyla yapmış bir arkadaşımız bir kardeÅŸimiz olarak onu asla unutmayacağız. Görevi başında çalışırken vefat etmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Arkadaşımız mesaisini ve zabıta müdürlüğünün kurallarına son derece uyan bir arkadaşımız olarak onu her zaman hatırlayacağız.”
Yapılan duanın ardından Merhum Yaman’ın cenazesi topraÄŸa verilmek üzere Alaplı’ya baÄŸlı Mollabey Çamcılar köyüne gönderildi. Merhum Cevdet Yaman, öğle namazına müteakip Alaplı’ya baÄŸlı Mollabey Çamcılar köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına son yolculuÄŸuna uÄŸurlanacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo