Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON BİR NEFES İÇİN... OLAĞANÜSTÜ ÇABA…

SON BİR NEFES İÇİN... OLAĞANÜSTÜ ÇABA…

112 ekipleri, ambulansta yavru köpeğe defalarca kalp masajı yaptı...


Zonguldak bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen yavru köpeğe bir vatandaş dakikalarca suni teneffüs yaptı. Ambulansa alınan yavru köpek, 112 ekiplerince kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, Terakki Mahallesi Müftülük Sokak’ta bir apartmanın zemin kattaki kalorifer tesisatını sökme çalışması sırasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler birinci kattaki daireyi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.
Dakikalarca suni teneffüs yaptı
Bu sırada merdiven boşluğunda olduğu öğrenilen yavru köpek, bir kişi tarafından dumanların arasından kurtarıldı. Alevlerin arasında kalan köpek dumandan zehirlendi. Binadan çıkartılan köpeğe sırayla itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından suni teneffüs yapıldı. Apartman sakini Bora Ayçicek, dumandan zehirlenen köpeğe ambulansa götürene kadar suni teneffüs yaptı. Ambulansa alınan yavru köpeğe 112 ekipleri tarafından defalarca kalp masajı yapılarak oksijen verildi. Ekiplerin tüm müdahalesine rağmen yavru köpek kurtarılamadı.
Çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı, telef olan köpek ise vatandaşlarca gömüldü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo