Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SOFUOĞLU, DÜZCE’DE KONUŞTU

SOFUOĞLU, DÜZCE’DE KONUŞTU

Kenan Sofuoğlu, sezonu birinci bitirmek için çaba harcadığını ifade ederek, “bu sezon bitecekse biz bunu şampiyon bitirmek istiyoruz” dedi.


DÜZCE
Edinilen bilgiye göre, Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yapılan motosiklet ve otomobil hız ve yarış parkurunun görüşmelerini yapmak için Düzce’ye gelen Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Vali Zülkif Dağlı başkanlığında yapılan ve ilçe kaymakamları ile belediye başkanları ve motosiklet federasyonu yetkililerinin yer aldığı toplantıya katıldı.
Vali Zülkif Dağlı, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede gerçekleştirilen yapılmakta yarış pistinin en kısa sürede hayata geçirmek olduğunu söyledi.
“MÜMKÜN AMA ÇOK ZOR”
Başarılı sporcu Sofuoğlu ise İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Süpersport Şampiyonasının 7. ayağına katılmak üzere bugün (15 Haziran) yola çıkacağını belirterek, “sezon başında sakatlık yaşadım ve 3 yarışı tamamen kaybettim ve rakiplerime göre 75 puan açığım vardı. Ama son 3 yarışta sakatlığı atlatıp üst üste yarış kazanmamla o 75 puan farkı şu an 30 puana kadar düşürdüm. Şampiyon olabilir miyim? Mümkün ama çok zor” diye konuştu.
Açıklamaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo