Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şoför esnafı, başkanını belirliyor

Şoför esnafı, başkanını belirliyor

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 38’inci genel kurulu yapılıyor.


 

Anatolia Toplantı salonunda gerçekleÅŸtirilen kongrede saygı duruÅŸundu bulunuldu Ä°stiklal Marşı söylendi. Kongrenin Divan Kurulu BaÅŸkanlığı’na Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Muharrem ÇoÅŸkun, BaÅŸkan VekilliÄŸine Bayram Çetinkaya ve katip üyeliklerine Rukiye Kir, Aydın Demircan ve Ahmet Yıldız seçildi.
Akyüz: Ayrımcılığı kaldıracağım
Kongrede ilk konuÅŸmayı Murat Akyüz yaptı.  Åžoförler Odasını daha iyi bir noktaya taşımak için aday olduÄŸunu belirten Akyüz, ÅŸunları söyledi:
“Bizim derdimizi bizden baÅŸka kimse bilmez. Bugün burada aday olarak karşınızdayım. Sorunlarınızı, dertlerinizi el birliÄŸi ile çözmek için buradayım. Ben yaptım oldu diye deÄŸil hep beraber kardeşçe hareket etmek, ÅŸoför kardeÅŸlerimin haklarını savunmak, onlar için mücadele etmek için buradayım. Ä°zin verirseniz sizler gibi bende bu taşın altına elimi koymak istiyorum, ÅŸoförler odasını daha iyi bir noktaya taşıyabilmek için hizmet etmek istiyorum. Ben ÅŸoförler Odası BaÅŸkanlığından önce sizlerin kardeÅŸi olmak istiyorum. Seçim bittikten sonra ayrımcılığı kaldıracağım, seçim bittikten sonra aÄŸabeyliÄŸi kardeÅŸliÄŸi oluÅŸturacağım. Kavgaları bitireceÄŸiz, kavgalara izin vermeyeceÄŸiz, bundan sonra ÅŸoför olduÄŸumuzu daha gururla başımız dik, göğsümüzü gere gere söyleyeceÄŸiz. Makam mevki için deÄŸil hizmet için adayım.”
Civelek: Daha iyi hizmet edeceÄŸiz
Mevcut başkan Cevdet Civelek ise görev süresi boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri anlattığı konuşmasında şu sözlerle konuştu:
“Her zaman sizlerin hizmetinde olduk ve her zamanda sizlerin iyi gününde kötü gününde yanınızda olmaya çalıştık, Burada ufak tefek hatalarımız olduysa hakkınızı helal edin, sizlerin kalbini kırdıysam da özür dilerim. Burada hepimiz kardeÅŸiz, arkadaşız. Bize yine görev verirseniz sizlere daha iyi hizmet edeceÄŸiz. Ä°lk seçimdeki gibi, yine heyecanlıyım, bu heyecanımın bitmediÄŸini gösteriyor, ekip arkadaÅŸlarımla birlikte sizlerden yine oylarınızı istiyor ve ekip arkadaÅŸlarım ile yolumuza devam etmek istiyorum.”
DiÄŸer konuÅŸmaların ardından seçimlere geçildi. Haber yayına hazırlandığı sırada seçimler sürüyordu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo