Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Simitçi, hasılatını askerlere bağışladı

Simitçi, hasılatını askerlere bağışladı

Zonguldak Alaplı ilçesinde geçimini simit satarak saÄŸlayan Necdet BaÅŸaran, bir günlük simit satışından elde ettiÄŸi 100 lirayı Afrin’de görev yapan askerlere bağışladığını bilirdi.


Ä°lçede 35 yıldır simit satan BaÅŸaran, gazetecilere açıklamasında, daha önce de 15 Temmuz ÅŸehitlerine bağışta bulunduÄŸunu söyledi. Åžimdi ise Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik baÅŸlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler için bağışta bulunduÄŸunu belirten BaÅŸaran, ÅŸunları söyledi:  
"Sattığım 130 simit satışından kazandığım 100 lirayı askerlere bağışladım. Daha önce iki günlük kazancımı 15 Temmuz ÅŸehitlerine bağışlamıştım. Bugünkü kazancımı da Allah nasip ederse götüreceÄŸim ve Afrin’de görev yapan askerlere bağışlayacağım. Ne mutlu bana Afrin’de kardeÅŸlerimiz, bu soÄŸuk havalarda bizler için çatışıyor. KardeÅŸlerimiz zor durumda, benim de bir desteÄŸim olsun istedim. VatandaÅŸlarımızdan çok büyük destek geldi. Allah, razı olsun vatandaÅŸlarımızdan. Alaplı halkına çok teÅŸekkür ediyorum."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo