Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Sigarayı Bırak Yıldızı Tak’

’Sigarayı Bırak Yıldızı Tak’

EreÄŸli’de, "Sigarayı Bırak Yıldızı Tak" projesi kapsamında sigarayı bırakan huzurevi sakinleri ile çalışanları altınla ödüllendirildi.

Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ãœnal, törende yaptığı konuÅŸmada, bir yıl önce huzurevi sakinleri ile çalışanlarına yönelik sigara içmeme ve bırakma projesi baÅŸlattıklarını söyledi.

Projeye huzurevi sakinleri ile çalışanlarının ilgi gösterdiğini dile getiren Ünal, şöyle konuştu:

"Bu çok önem verdiÄŸimiz, bir senedir sürdürdüğümüz bir projedir. Sigara kullananların yaşının 11’e indiÄŸini biliyoruz. ’Acaba koca çınarlar olarak biz neler yapabilir?’ diye düşündük. Elli huzurevi sakini ile 17 çalışan projede yer aldı. Bu 50 huzurevi sakinimizden 33’ü ÅŸimdiye kadar hiç sigara içmemiÅŸler. Çevreye ve içmeyenlere zarar vermedikleri için onlara ayrı teÅŸekkür ediyoruz. Yine 13 yaÅŸlımız bu projeyi baÅŸlattığımızda sigara içiyordu. Onlardan da 7’si sigarayı bıraktı. Çalışanlarımızdan da çok sigara içen var. Onları da bu projeye dahil ettik. 17 çalışanımız sigara içiyordu. Bunlardan 7’si sigarayı bıraktı. Toplamda 47 huzurevi sakini ve çalışana altın vereceÄŸiz."

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, proje kapsamında sigara bırakanlara altın hediye etti.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo