Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Sezonu açtı; 2 golle de taçlandırdı!

Sezonu açtı; 2 golle de taçlandırdı!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, 2017-2018 futbol sezonu açılışını gerçekleÅŸtirdi.


EreÄŸli Belediyespor BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Beyçayır Stadı’nda gerçekleÅŸtirilen törende saygı duruÅŸunda bulunulup Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuÅŸmada, ligde mücadele edecek tüm takımlara baÅŸarılar diledi.
Her şeyden önce, her futbolcunun ahlaklı olması gerektiğini belirten Uysal, şöyle dedi:

Uysal: Önce ahlak diyoruz
“Ä°nÅŸallah bir sezon boyunca da bu birlikteliÄŸimiz, tribünler daha da dolarak devam edecek, coÅŸku ve heyecanla takımımızı destekleyeceÄŸiz. Sezona girerken takımımızla, antrenörlerimizle futbolcularımızla ÅŸampiyonluk sözü verdik. Ama en önemlisi de formalarını terleterek ve maçın hakkını vererek sahada basmadık yer bırakmayarak, özellikle de saygı deÄŸer hocamızın dediklerini yaparak bir sezonu bitireceÄŸiz. Sezon sonunda da futbolcularımız, siz saygıdeÄŸer seyircilerimiz ve 116 bin nüfusu ile EreÄŸli ilçemizle beraber sezonu ÅŸampiyonlukla bitireceÄŸiz. Buna inanıyoruz. Sizlerin de inandığınızı ve bu heyecanla bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınızı gördüğüm zaman bu inancım daha da artıyor. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Sezonda da baÅŸarılar diliyorum. Bugün sadece Karadeniz EreÄŸli belediye sporun deÄŸil sadece Bölgesel Amatör Lig’de oynayan futbolcu kardeÅŸlerime ve hocalarına baÅŸarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Ä°nÅŸallah sakatlık geçirmezler. Sevgi saygı ve kardeÅŸlik içerisinde birbirlerine sarılarak centilmence mücadelelerine devam ederler. Önce ahlak diyoruz. 2017-2018 sezonunun hayırlı olmasını temenni ediyorum."
Yapılan konuÅŸmanın ardından kurban kesildi, dua edildi.  Törene AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, EreÄŸli TSO BaÅŸkan Vekili Sertan Yalçın, Genç EreÄŸlililer Taraftar Grubu ile spor severler katıldı.

2 gol vardı, 2 golde direkten döndü!
Öte yandan, EreÄŸli Belediyespor sezon açılışı BAL’ın Sakarya ekiplerinde Adapazarıspor ile EreÄŸli Belediyespor hazırlık karşılaÅŸması yaptı. Maçta, ortaya koyduÄŸu performansla göz dolduran EreÄŸli ekibi, 87’nci dakikada Burak Toker ve 90’ncı dakikada Eray Özer’in golleri ile maçı 2-0 kazanmayı bildi. Maçta, EreÄŸli Belediyespor’un 2 topu ise direkten döndü. 

Sezonu açtı; 2 golle de taçlandırdı!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, 2017-2018 futbol sezonu açılışını gerçekleÅŸtirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo