Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEVİNÇ, TETİKER’İ ZİYARET ETTİ

SEVÄ°NÇ, TETÄ°KER’Ä° ZÄ°YARET ETTÄ°

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde kısa adı ETSO olan EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde ev eÅŸyaları maÄŸazası sektöründe faaliyette bulunan iÅŸadamının ziyarette bulunduÄŸu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, bölgede iÅŸlem hacmi en büyük maÄŸazalar arasında gösterilen Sevinç Ticaret’in Yönetim Kurulu BaÅŸkanı OÄŸuzhan Sevinç, ziyarette yaptığı konuÅŸmada, Tetiker’in tecrübelerinden faydalanmak gerektiÄŸini söyledi. Firmanın iÅŸleyiÅŸi hakkında da bilgiler aktaran Sevinç, şöyle dedi:
“TECRÃœBELERÄ° ÖNEMLÄ°”
“Kendisi, EreÄŸli TSO’da görev yapmış ve önemli projeleri hayata geçirmiÅŸ bir aÄŸabeyimiz. O’nun tecrübeleri bizler için çok önemli. Tecrübelerinden faydalanılması gerekir. Akçakoca ve EreÄŸli her ne kadar ayrı illere baÄŸlı ilçeler olsalar da hem sosyal, hem kültürel hem de ekonomik anlamda birbirlerine çok yakındır. Bu iliÅŸkilerin artarak devam etmesi hem Akçakoca hem EreÄŸli hem de bölgemiz açısından büyük öneme sahip olduÄŸunu düşünmekteyiz.”
BaÅŸkan Tetiker ise genç yaÅŸta ticarette önemli baÅŸarılar elde ettiÄŸini belirttiÄŸi OÄŸuzhan Sevinç’in, bölgede önemli bir marka yarattığını öne sürdü. Sevinç ve ekibini tebrik eden Tetiker, her noktada destek olmaktan ve tecrübelerini aktarmaktan memnuniyet duyacağını kaydetti.
Sevinç Ticaret Yönetim Kurulu BaÅŸkanı OÄŸuzhan Sevinç ile ziyarete katılan Genel Koordinatör Bertan Özkan, Tetiker’e Akçakoca yöresel ürünlerinden hediyeler verdiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo