Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şehit Gökhan Kurak son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Gökhan Kurak son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari’de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Gökhan Kurak, memleketi Zonguldak’ta son yolculuğuna uğurladı.


27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak’ın naaşı dün akşam saatlerinde TSK’ya ait uçakla Zonguldak Havaalanı’na getirildi. Çaycuma Devlet Hastanesi morguna konulan şehidin naaşı sabah saatlerinde baba ocağı olan Karapınar beldesine getirildi. Evin önünde helallik alınırken İl Müftüsü Rüstem Can tarafından dua edildi.
Cuma namazını müteakiben gerçekleştirilen cenaze namazına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, şehidin annesi Bahriye Kurak’ı teselli etti. Şehidin cenaze namazını İl Müftüsü Rüstem Can kıldırdı.
EV ALACAK, DÜĞÜN YAPACAKTI
Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazı ile şehit uzman çavuşun cenazesi evlerinin yakınındaki mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin önce bir ev alma ardından da düğün yapmak istediği ancak Doğu görevi nedeniyle hayallerini bir süre ertelediği öğrenildi. Şehidin Doğu görevinin bitmesine ise 8 ay kaldığı kaydedildi.

Cenaze törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Başkanlığı Komutanı Tuğgeneral Sırrı Yılmaz, Vali Ahmet Çınar, bölge milletvekilleri, Cumhuriyet Başsavcısı, belediye başkanlarının yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo