Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİMİZİN ADI VERİLEN STATTA SERTİFİKA TÖRENİ

ŞEHİDİMİZİN ADI VERİLEN STATTA SERTİFİKA TÖRENİ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, adı Şehit Vefa Karakurdu Stadı olarak değiştirilen Beyçayırı Stadı’nın, çok daha uzun yıllar spora hizmet edeceğini bildirdi.


Uysal, Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü bünyesinde yapılan Yaz Futbol Okulu’nun sertifika töreninde yaptığı konuşmasında, amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu söyledi. Çocuklarını, bu tür etkinliklere yönlendirmeleri vesilesiyle ailelerini kutlayan Uysal, şöyle dedi:
“Çocuklarımızın gelecekte kötü alışkanlıklardan uzak kalacaklarından eminim. Evlatlarımız aralarında futbol hayatına profesyonel olarak devam edeceklerin olduğuna kalpten inanıyorum. Yetenekleri nispetinde ileriki hayatlarında belki de kazançlarını futboldan sağlayacaklar. Ama en önemlisi, spor yapma alışkanlığını edinmeleridir. Çünkü bu çocuklar ne kadar çok sporla meşgul olurlarsa, o kadar çok kötü alışkanlıklardan uzak kalırlar. Asıl amacımız da bu. Yaz okulları açmamızın başlıca amacı, çocuklarımızın iyi alışkanlıklar kazanması içindir. Bu yüzden hep ailelerini hem de çocuklarımızı tebrik ediyorum.”

MEVCUDİYETİNİ KORUYACAK
Uysal, ‘stadın kaldırılması’ yönünde zaman zaman gündeme getirilen söylemlere cevap niteliğindeki konuşmasında ise şunları kaydetti:

“Beyçayırı, gerçekten Karadeniz Ereğlimizin en büyük ihtiyacı olan gençlerimize ve amatör spor kulüplerine futbol oynatılan, inşallah önümüzdeki yıllarda da bu alan, burada mevcudiyetini koruyacak. İnşallah önümüzdeki yıllarda buranın haricinde, şehir merkezinde başka futbol sahaları yaparsak, ondan sonra burası tekrar düşünülebilir. Ancak tahmin ediyorum ki bu stat, yani Şehit Vefa Karakurdu Stadı önümüzde uzun yıllar futbol sahası olarak kalacak.”

İKRAMLARDA BULUNDU
Kursa katılan 240 çocuğa eğitim veren antrenör ve eğitmenlere teşekkür belgesi takdim eden Uysal, bazı çocukların da kurs sertifikalarını verdi. Uysal her çocuğa birer çikolatalı gofret ile meyve suyu ikramında da bulundu.
Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo