Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şampiyon Kızlar TSO’ya Gitti!..

Åžampiyon Kızlar TSO’ya Gitti!..

-Åžampiyon Kızlar TSO’ya Gitti


EreÄŸli’de Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, Okullararası Gençler Türkiye Futbol Turnuvası’nda ÅŸampiyon olan EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi kız futbol takımına olan katkılarının süreceÄŸini bildirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen organizasyonda baÅŸarı elde ederek üst üste ikinci kez Türkiye ÅŸampiyonu olan takım kafilesi, TSO yönetimine ’teÅŸekkür’ ziyareti gerçekleÅŸtirdi.

DESTEK SÖZÜ
Oda baÅŸkanı Tetiker, yardımcısı Sertan Yalçın’ında bulunduÄŸu ziyarette yaptığı konuÅŸmada, sporcuları tebrik etti. BaÅŸarının devamının gelmesi için maddi ve manevi katkı saÄŸlayacaklarını belirten Tetiker, şöyle dedi:
“BaÅŸarılara elde etmek kolay olmaz ama baÅŸarıyı korumakta önemlidir. Ä°nÅŸallah, bu baÅŸarının, bundan sonraki senelerde de devamını dilerim. Önemli olan istikradır. Takıma olan desteklerimiz her zaman devam edecek. Bizde, Türkiye genelinde ÅŸampiyonluklar oldukça niye destek vermeyeyim? Onlar. Bizim evlatlarımız. Buralar, hep onlarındır, onlara emanettir. Maddi, manevi yani her ÅŸeyimizle destekleriz.”

BAÅžARI SÃœRECEK…
Okul Müdürü Salih Çeliksoydan da, elde ettikleri baÅŸarıların devam edeceÄŸini belirterek, “geçen yılda Türkiye ÅŸampiyonu olduk, bu yıl da olduk. Önümüzdeki sene de iddiamız var çünkü takımımıza güveniyoruz. Sizde, deÄŸerli iÅŸadamları olarak bize deste verdiÄŸiniz için bize baÅŸarı elde etmek düşüyor. Bunu da inÅŸallah saÄŸlayacağız” sözleri ile konuÅŸtu.
Takım çalıştırıcılarında beden eğitimi öğretmeni Hakan Topal ise yaşadıkları süreci anlattığı konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:
“Son 4 yılda Türkiye finali oynayıp, bunun 3 tanesini kazanan tek takımız. Bir Türkiye 2’nciliÄŸimiz var. Geçen yıl Türkiye ÅŸampiyonu olduktan sonra Fransa’da ülkemizi temsil ettik ve burada Avrupa 3’üncüsü olduk. Aynı ÅŸekilde, üst üste iki kere Dünya ÅŸampiyonasına giden, okullar arası tek tamı unvanına sahip tek okuluz. Önümüzdeki aylarda Çek Cumhuriyeti’nin baÅŸkenti Prag’da düzenlenecek turnuvada ise en iyi dereceyi elde etmek istiyoruz.”
Ziyaret sonunda ise TSO yönetimi ve takım kafilesi hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öte yandan, sporcuların, sabah saatlerinde Ä°lçe Kaymakamlığı ile Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü’ne de teÅŸekkür ziyareti gerçekleÅŸtirdikleri öğrenildi.

SIRADA “DÃœNYA” VAR
Öte yandan, EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı 20-29 Mayıs tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin baÅŸkenti Prag’da düzenlenecek Dünya Okullararası kız futbol ÅŸampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo