Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYON BİZ DEĞİL, EREĞLİ HALKI OLACAK

ŞAMPİYON BİZ DEĞİL, EREĞLİ HALKI OLACAK

ANTRENÖR ZAFER ÅžAHÄ°N’DEN MESAJI VAR!..


BAL Ligi 6.Grupta üst üste 7 maç kazanarak zirve yarışına ortak olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Anadolu Kırıkkale maçı hazırlıklarına baÅŸlarken, Antrenör Zafer Åžahin’den önemli bir çaÄŸrı geldi.

“Biz ÅŸampiyonluÄŸa inandık ÅŸehir de bize inansın istiyoruz” diyen Åžahin, “hedefe giderken, ÅŸehrin duyarsızlığı bizi üzüyor. Åžehir bayraklarla donatılsın istiyorum. Esnaflar, Ä°ÅŸ adamlarımız ve Erdemir bu takıma katkı saÄŸlamalı. Yolun sonunda ÅŸampiyon EreÄŸli Belediyespor deÄŸil, EreÄŸli halkı olacak” dedi.
SAHİP ÇIKIN
Kdz.Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin, zorlu Anadolu Kırıkkale maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Şahin, şunları kaydetti:
“Çıktığımız yolda, 11 puan geriden geldiÄŸimiz bir maraton da hedefi yakalamış durumdayız. Hedefimiz ÅŸampiyonluk. 8 hafta öncesinde oyuncu grubumuz moralmen çökmüş,   ÅŸehir de ÅŸampiyonluÄŸa inanmıyordu. Ama o günler geride kaldı. Çocuklar her hafta üzerine koydu. Yönetimimiz, bizler ve oyuncularımız özveri ile çalışıyor ancak, ÅŸehrin buna duyarsızlığı bizi üzüyor. Hedefe giderken bu takıma sahip çıkılıp destek olunması çok önemli. Esnaflarımız, iÅŸadamlarımız ve Erdemir bu takıma katkı saÄŸlamalı. Åžehrin bayraklarla süslenmesi, bile oyuncularımız için bir motivasyondur, ÅŸehri havaya sokar.”
ÅžEHRÄ° BAYRAKLARLA SÃœSLEYELÄ°M
Åžahin, ilçe halkının taşın altına elini sokarak ÅŸampiyonluk yolunda önemli yol alan takıma destek olması gerektiÄŸini belirterek, “herkes evinin balkonuna, esnaflarımız sokaklara, binalara bayrak assın. Bu takım hepimizin takımı. Bu takım ÅŸampiyon olursa EreÄŸli Belediyespor deÄŸil, EreÄŸli halkı ÅŸampiyon olacak. Bu takıma sahip çıkılsın” ifadelerini kullandı.
Åžahin ayrıca, 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Beyçayırı Stadında oynanacak Anadolu Kırıkkale maçına EreÄŸli halkını davet etti.

 

ŞAMPİYON BİZ DEĞİL, EREĞLİ HALKI OLACAK

ANTRENÖR ZAFER ÅžAHÄ°N’DEN MESAJI VAR!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Şükran Aker

17 Ocak 2018 - 13:00

Tskler atkilarimiz geldi

Yorum Yazın

Canlı Radyo