Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYON BİZ DEĞİL, EREĞLİ HALKI OLACAK

ŞAMPİYON BİZ DEĞİL, EREĞLİ HALKI OLACAK

ANTRENÖR ZAFER ŞAHİN’DEN MESAJI VAR!..


BAL Ligi 6.Grupta üst üste 7 maç kazanarak zirve yarışına ortak olan Kdz. Ereğli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Anadolu Kırıkkale maçı hazırlıklarına başlarken, Antrenör Zafer Şahin’den önemli bir çağrı geldi.

“Biz şampiyonluğa inandık şehir de bize inansın istiyoruz” diyen Şahin, “hedefe giderken, şehrin duyarsızlığı bizi üzüyor. Şehir bayraklarla donatılsın istiyorum. Esnaflar, İş adamlarımız ve Erdemir bu takıma katkı sağlamalı. Yolun sonunda şampiyon Ereğli Belediyespor değil, Ereğli halkı olacak” dedi.
SAHİP ÇIKIN
Kdz.Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin, zorlu Anadolu Kırıkkale maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Şahin, şunları kaydetti:
“Çıktığımız yolda, 11 puan geriden geldiğimiz bir maraton da hedefi yakalamış durumdayız. Hedefimiz şampiyonluk. 8 hafta öncesinde oyuncu grubumuz moralmen çökmüş,   şehir de şampiyonluğa inanmıyordu. Ama o günler geride kaldı. Çocuklar her hafta üzerine koydu. Yönetimimiz, bizler ve oyuncularımız özveri ile çalışıyor ancak, şehrin buna duyarsızlığı bizi üzüyor. Hedefe giderken bu takıma sahip çıkılıp destek olunması çok önemli. Esnaflarımız, işadamlarımız ve Erdemir bu takıma katkı sağlamalı. Şehrin bayraklarla süslenmesi, bile oyuncularımız için bir motivasyondur, şehri havaya sokar.”
ŞEHRİ BAYRAKLARLA SÜSLEYELİM
Şahin, ilçe halkının taşın altına elini sokarak şampiyonluk yolunda önemli yol alan takıma destek olması gerektiğini belirterek, “herkes evinin balkonuna, esnaflarımız sokaklara, binalara bayrak assın. Bu takım hepimizin takımı. Bu takım şampiyon olursa Ereğli Belediyespor değil, Ereğli halkı şampiyon olacak. Bu takıma sahip çıkılsın” ifadelerini kullandı.
Şahin ayrıca, 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Beyçayırı Stadında oynanacak Anadolu Kırıkkale maçına Ereğli halkını davet etti.

 

ŞAMPİYON BİZ DEĞİL, EREĞLİ HALKI OLACAK

ANTRENÖR ZAFER ŞAHİN’DEN MESAJI VAR!..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Şükran Aker

17 Ocak 2018 - 13:00

Tskler atkilarimiz geldi

Yorum Yazın

Canlı Radyo