Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Sahilde Çalışma Başlatıldı

Sahilde Çalışma Başlatıldı

Demir Yolları ve Hava Meydanları (DLH ) Genel Müdürlüğü’nden gelen teknik ekipler, 18 Ocak 2018 tarihinde yaÅŸanan fırtına ile birlikte gelen dalgaların hasar verdiÄŸi Karadeniz EreÄŸli sahilinde ölçüm ve teknik inceleme yaptı.


Ä°lçenin Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, DLH’den gelen teknik ekiple birlikte EreÄŸli sahilinde incelemelerde bulundu. Bolu UlaÅŸtırma Bölge Müdürlüğünden gelen ekiple birlikte yapılan çalışmaları takip eden Uysal, denizden gelecek felaketlere karşı bilimsel her türlü tedbirlerin alınacağını söyledi.
DLH ekiplerinin Bati metrik ölçümlemelerini sahil güzergahında, Erdemir ve Askeriye Limanında gerçekleştirdiğini anlatan Uysal, şöyle dedi:
“YaÅŸadığımız felaket sonrası hemen çalışmalarımıza baÅŸladık ve zarar gören bölgelerde fotoÄŸraf çekimi ve dron çekimi ile gerekli tespitler yapıldı. Ardından talebimiz üzerine DLH’den teknik ekipler gelerek Bati metrik ölçümlemelerini yaptı. Amacımız denizden gelen felaketleri bilimsel çalışmalarla önlemek. Çıkacak sonuca göre, sahil güzergahında ve limanlarda her türlü tedbirleri alacağız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo