Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

S Rota’dan "Bir bot bir mont" kampanyası

S Rota’dan "Bir bot bir mont" kampanyası

Üşüyen minik ayaklarda bir bot, sırtında bir mont ol...


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde S Rota Haber Gazetesi’nin sahibi gazeteci Seyhan Dikay’ın, muhtaç öğrencilerin mont ve bot ihtiyaçlarını karşılamak izin proje başlattığı bildirildi.
Dikay, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi ile okullardaki yardıma muhtaç öğrencilere ulaşarak eksikliklerini gidermek istediğini söyledi. Kış şartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula giden öğrencilere ulaştırmak üzere başlattığı “Bir Mont, Bir Bot” kampanyası kapsamında, vatandaşlar arasında da gönül bağı kurmayı hedeflediğini belirtti.   Hassasiyet gösteren duyarlı vatandaşları kampanyaya desteklerini beklediğini anlatan Dikay, şunları kaydetti:
“Bizi biz yapan giydiğimizden giydirmek, yediğimizden yedirmek değil midir? Hepimiz çocukken ailemizin aldığı bayramlığa çok sevinmişizdir. Hiç ihtiyacımız olmadığı bir anda, bir sevdiğimizden aldığımız hediye bizi ne kadar da mutlu etmiştir. Hediyeleşmek güzeldir, hem vereni hem alanı mutlu eder.
Üşüyen minik ayaklarda bir bot, sırtında bir mont ol kampanyasını dün ilk olarak facebook’ta ki şahsi sayfamdan duyurdum. Mesengerdan katkı vermek için pek çok duyarlı kişi ulaştı. İnşallah kampanyamızda başarılı olur. Hiç tanımadığınız çocuklarımızın yüzünde tebessüm oluruz.”
Seyhan Dikay, detaylı bilgi edinmek isteyenlerin 0 532 778 37 28 numarayı aramalarını sözlerine ekledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran4
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet tuzel

05 Ocak 2018 - 15:29

Herkezın yardım etmesi için Onan numarası yazar sanız katkıda olabiliriz

Yorum Yazın

Canlı Radyo