Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Rütbelilerin yargılanması sürüyor!

Rütbelilerin yargılanması sürüyor!

Zonguldak’ta, FETÖ darbe girişimine yönelik duruşmada meslekten ihraç edilen 4 rütbeli askerin yargılanmasına devam edildi.


Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz yargılanan eski Tuğgeneral Birol Şimşek, eski Tuğamiral Hasan Doğan, eski Jandarma Kurmay Albay Kamil Günler ve eski Deniz Albay Mustafa Kemal Öztürk ile taraf avukatları katıldı.
Hakkındaki mali tedbirlerin kaldırılmasını talep eden tutuklu sanık Kamil Günler, "Şahsım hakkındaki deliller sözde sıkıyönetim listesinde adımın geçmesidir. Benimle ilgili bilgiler doğru değildir. Ben böyle bir eylem gerçekleştirmedim" dedi.
Tutuksuz sanık ise önceki ifadelerini tekrar ederek beraatini talep etti. Mahkeme Kamil Günler’in emeklilik maaşı ve ikramiyesinin üzerindeki tedbirin kalkmasına, tutukluluğunun devamına karar verdi.
Tahliyesini talep etti
Öte yandan tutuklu sanık Hasan Doğan ise hücrede tek başına kaldığını ifade ederek tahliyesini talep etti. Tutuklu sanık Deniz Albay Mustafa Kemal Öztürk de emeklilik maaşı ve ikramiyesinin üzerindeki tedbirin kalkmasına karar verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo