Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

RIFAT TANERİ, EREĞLİ FM’DE KONUŞACAK

RIFAT TANERİ, EREĞLİ FM’DE KONUŞACAK

Karadeniz Ereğli’de, Salı günleri Ereğli FM’de yayınlanan “Fikri Kapan`la Burada Konuşalım” programının bu haftaki konuğu; Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Organ seçimlerinde Başkan Adayı Rıfat Taneri konuk olacak.


Geçtiğimiz hafta Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şube Başkanlığı’na adaylığını açıklayan İbrahim Esat Taneri Oğulları Gemi Acenteliği sahibi Rıfat Taneri, Gazeteci Fikri Kapan’ın 91.7 frekansı Ereğli FM’da hazırlayıp sunduğu programda konuşacak. Taneri, neden aday olduğunu, bölge deniz ticaretinde yaşananları, beklenti ve talepleri anlatacak.
27 Mart Salı saat 10.00’da başlayacak program, ereglifm.com.tr ve ereglihakimiyet.com adreslerinden de dinlenebilecek.
NE DEMİŞTİ!
Öte yandan Taneri, daha önce yapılan tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, seçimler ile bütün şubeleri alacağını öne sürerek, “vereceğiniz destek ile 1 Nisan'da İskenderun ve Karadeniz Ereğli'den başlayacak dalga dalga bütün şubelerde seçimleri kazanacağız ve 8 Nisan'da merkezde olacağız. 1 Oy 1 oydur. 8 Nisan'da merkeze gelip oyunuzu kullanın, bizden yana kullanın, bizlere bu görevi tevdi edin. Ondan sonra da gelin hesap sorun” demişti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın4
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo