Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlandı!

Cumhurbaşkanı kararıyla 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi


Bir süredir vekaletler ile yürütülen Karadeniz Ereğli Kaymakamlığına ise atama yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.
Zonguldak ile Ereğli ilçesi yeni Kaymakamı ise İsmail Çorumluoğlu oldu. Çorumluoğlu, Manisa’nın Şehzadeler kaymakamıydı.
Bilindiği gibi Nazım Madenoğlu’nun 14 Haziran’da emekli olması nedeniyle boşalan Ereğli Kaymakamlığı, o tarihten itibaren çeşitli vekaletlerle yürütülüyordu.

DEĞER İLÇELER
Öte yandan Kararnameye göre Kozlu Kaymakamlığı'na Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi atandı. Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ise Tekirdağ'ın Hayranbolu İlçesi Kaymakamlığı'na atandı. Bitlis Vali Yardımcısı Tolga Polat Devrek Kaymakamlığı'na, Devrek Kaymakamı Yakup Güney ise Akyazı ilçe kaymakamlığına atandı. Gercüş Kaymakamı Ünal Koç da Kilimli İlçe Kaymakamlığı'na atandı.
Diğer yandan Zonguldak Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne Kilis Vali Yardımcısı Muhammet Kaya ve Zonguldak Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne Yapraklı Kaymakamı Murat Ertekin atandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo