Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"ABD’nin tırlarında çiçek yoktu, silah vardı"

"ABD’nin tırlarında çiçek yoktu, silah vardı"

Bakan Özlü: "Sınırlarımızın dibinde bir garnizon devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz"


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak, “BaÅŸladığımız iÅŸi yarım bırakmamızı kimse bizden istemesin” dedi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce il yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere Düzce’ye geldi. Bakan Özlü’yü il binası önünde AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Hikmet Kesin ve yönetimi karşıladı. Ardından, il baÅŸkanının odasına geçen Bakan Özlü, burada basın açıklaması yaptı. 
Zeytin Dalı Harekatı’nda kahramanlık destanının yazıldığını ve baÅŸlattıkları iÅŸi yarım bırakmayacaklarını belirterek Özlü, “Askerlerimiz, 38 gündür adeta kahramanlık destanı yazarak Afrin’e doÄŸru ilerliyor. Bu ilerleyiÅŸ, bizi tehdit eden terör unsurları tamamen temizlenene kadar devam edecek. Türkiye’nin, bu haklı ve meÅŸru davadan geriye dönüşü söz konusu deÄŸildir. BaÅŸladığımız iÅŸi yarım bırakmamızı kimse bizden istemesin” diye konuÅŸtu. 

“ABD’nin tırlarında buketler dolusu çiçek yoktu”
Bakan Faruk Özlü, ortalıkta barış nutukları atanlara seslenerek, “ABD’nin bölgedeki teröristlere gönderdiÄŸi 5 bin tır silah için neden suskun kaldılar? Bu tırların içinde buketler dolusu çiçek yoktu, sandıklar dolusu silah vardı. Bu silahlara seslerini çıkarmayanların, bugün konuÅŸmaya hakları yoktur. Bu silahların barış için kullanılacağını söyleyenler, bizi ahmak mı sanıyorlar? Türkiye’nin, bu hain çeteye ve onun iÅŸbirlikçilerine karşı operasyon yaparken kimseden izin almasına lüzum yoktur. Zeytin Dalı Harekatı’nın arkasında, ciddi bir devlet aklı, ciddi bir strateji ve topyekun bir millet desteÄŸi vardır. Afrin Operasyonu, OrtadoÄŸu coÄŸrafyasında yaÅŸayan herkesin selameti için düzenlenen bir harekattır. Sınırlarımızın dibinde bir garnizon devleti kurulmasına izin vermeyeceÄŸiz” ifadelerine yer verdi.

“Türkiye ile ilgili hayallerimiz var”
Bakan Özlü, AK Parti iktidarı döneminde yapılamaz denilenleri yaptıklarını fakat yapacaklarının bitmediÄŸini iÅŸaret ederek, “16 yıldır sürdürdüğümüz kutlu yürüyüşümüzün en önemli virajlarından birini dönmek üzereyiz. 16 yıldır adım adım yürüyüp, ilmek ilmek ördüğümüz bir yapı var. O yapı, güçlü Türkiye’dir. AK Parti’nin yürüyüşü, güçlü Türkiye hayali ile yola çıkanların yürüyüşüdür. Yola çıktığımız ilk günden itibaren bu yürüyüşe kesintisiz devam ettik. Çünkü Türkiye ile ilgili hayallerimiz vardı. Onları gerçekleÅŸtirmek için durmadan, dinlenmeden, yılmadan çalışmamız, ara vermememiz gerekiyordu. Şükür ki; çok büyük bir mesafe kat ettik. Ä°ktidarımız süresince pek çok ilki gerçekleÅŸtirdik, yapılamaz denen ÅŸeyleri yaptık. Ama yapacaklarımız daha bitmedi. Bundan sonra da aynı kararlılık, aynı heyecan, aynı coÅŸku ile yola devam etmemiz gerekiyor” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 
 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo