Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PİZZA SEVENLER; BU HABER SİZİN İÇİN

PİZZA SEVENLER; BU HABER SİZİN İÇİN

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de Ereylin Alışveriş Merkezi bünyesinde kısa süre önce faaliyete başlayan Pizzante Restoranın resmi açılışı yapıldı.
Ereylin Alışveriş Merkezi’nin yeme-içme katında kısa süre önce Hakan Güner’in işletmeciliğinde ‘Ereğli’nin En İyi Pizzası Fırından Çıktı’ sloganıyla faaliyete başlayan Pizzante Restoran hizmete girdi.
Açılışa Belediye Zabıta Müdürü Alptekin Dursun ile Park ve Bahçeler Müdürü İ. Ethem Özdemir’in yanı sıra AVM İşletme Müdürü Hamit Atay ve çok sayıdaki davetli katıldı. Yapılan duanın ardından hayırlı olsun temennileri ile açılışı gerçekleştirilen restoranın işletmecisi Hakan Güner, uzun yıllar pizza sektörünün içinde olduğunu söyleyerek, “daha önce bu sektörde başka bir firmanın işletme müdürlüğünü yapıyordum. Bu sektörü iyi bilen birisi olarak kısa süre önce Ereylin AVM’de Pizzante adıyla şahsıma ait işletmemi açtım. Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz ve farklı lezzetimizle kısa sürede sevileceğimizi düşünüyoruz. İnşallah bizim için ve ilçemiz için hayırlı olur. Herkesi restoranımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İsimsiz Yorumcu

23 Ekim 2018 - 17:59

Hayırlı olsun, canım çekti. İş çıkışı bi' uğrayayım. Sonucunu buradan tekrar paylaşırım.

Murat Duyar

20 Ekim 2018 - 11:54

Hayırlı olsun Başarılar dilerim.

Yorum Yazın

Canlı Radyo