Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PEKİ NEDEN İSTİFA ETTİLER?

PEKİ NEDEN İSTİFA ETTİLER?

Karadeniz Ereğli’de Ahmet Emre Bayramoğlu, 12 kişi ile birlikte İYİ Parti’den istifa ettiğini bildirdi.


Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen mevcut başkan Ragıp Bayraktar’ın başkanlığa seçildiği İYİ Parti Zonguldak  İl Kongresi’nin ardından olağanüstü gelişme yaşandı.
Bayraktar’ın rakibi olan doktor kimlikli Ahmet Emre Bayramoğlu, partinin ilçe yönetiminden istifa ettiğini duyurdu. Bayramoğlu, kendisi ile birlikte istifa edenlerin isimlerin yazdığı kağıdın fotoğrafını paylaştığı Facebook hesabında, istifalara ilişkin birde açıklamada bulundu.
Bayramoğlu, (aynen) şunları kaydetti:
“Peki ben ve arkadaşlarım niçin böyle bir karar aldık!!! Bazılarının anlama konusunda dirençli olduğunu belirtmekle beraber kamuoyunun bildiği kongre sürecini hep beraber yaşadık kongrenin 5 gün öncesinde sosyal medya üzerinden en doğal hakkım olan adaylığımı açıkladıktan sonra yaşanılan süreçte özellikle delegeler ve üyeler üzerinde partimizin kuruluş amacına ve hassasiyetlerinin tam tersi yönünde ilçe başkanları tarafından üye ve delegelere yapılan baskılar bazı ilçelerde benimle görüşeni hain ve şerefsiz yaparken, bazı ilçelerde ilçe başkanlarının desteğini listemize verecek üyelerine küfür etmesine kadar gitti hatta bu süreçte daha da ileri giderek oy vermediğiniz listeyi getirin kime oy verdiğinizi göreyim diyen ilçe başkanlarını da gördük. Durum böyleyken bu yanlışı yapan nitelikten yoksun başkanların ödüllendirilircesine kongre sırasında TARAFSIZ olması gereken DİVAN kurulunda görev verilmesi ve iyi niyetlilikten yoksun kişilerce oluşturulan ve sözde TARAFSIZ olması gereken divan kurulu kaynaklı provakatif söylemler sonucunda meydana gelen tartışmalar üzülerek söylemek istiyorum kongremize gölge düşürmüştür. Gelinen noktadaki tüm olumsuzluklar ben ve arkadaşlarımın İyi Parti Kdz. Ereğli teşkilatı içinde siyaset yapma şansını bitirmiştir. Üyeliğimizin devam ettiğini belirtmek isterim. Mevcut il başkanımız Ragıp Bayraktar beye başarılar diliyorum kongre sürecindeki olumsuzluklardan çıkarılacak ders partinin devamı ve başarısı için faydalı olacaktır. Beni tanıyanlar koltukla işimin olmadığını ve koltuk düşkünü olmadığımı iyi bilirler zaten severek yaptığım bir işim var. Saygılarımla. Op. Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük1
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo