Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PAZAR ESNAFI TEPKİSİNİ GÖSTERDİ!..

PAZAR ESNAFI TEPKİSİNİ GÖSTERDİ!..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde pazaryeri esnafı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine iş yerlerini Türk bayrakları ile donatarak tepki gösterdi.

Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, demokrasi nöbeti tutmayı sürdüreceklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümet ve devletin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla devlet, millet ve bayrağa sahip çıkmak için alanlara indiklerini belirten Taşkın, şöyle devam etti: 

"Vatana kimse ihanet edemez. Onlar nasıl bir yere yürümüşse biz vatanımız için milletimizle, askerimizle, polisimizle, esnafımızla, memurumuzla aynı şekilde bu yolda bu demokrasi nöbetini tutmaya devam edeceğiz. Omuz omuza, sırt sırta yürümeye devam edeceğiz. Bu vatan bizim. Bizim bu vatandan başka gidecek hiçbir yerimiz yoktur, onların olabilir. Bizi kimse bir Suriye gibi yapamayacaktır. Başımızda böyle bir büyük komutanın olması bize Allah’ın lütfudur. Biz onun izinden yürümeye devam edeceğiz."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo