Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Para-noyak (mı) olduk!

Para-noyak (mı) olduk!

Elinde bir tomar parayla görünen yaşlı adam, şehri alarma geçirdi. Adamın dolandırıcıya para kaptıracağını sananlar, telefonlara sarılıp polisi aradılar. Gerçek ise polis gelince ortaya çıktı.


Zonguldak’ta, elinde yüklü miktar para ile dolaşan yaşlı adamı görenler, dolandırıcıların oyununa geldiğini sanarak durumu polise bildirdi. Gerçek, polis geldiğinde ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay, öğlen saatlerinde Zonguldak Valiliği önünde gelen 78 yaşındaki Hasan Zaman, bir elinde baston diğer elinde bir tomar parayla valiliğin yolunu tuttu. Yaşlı adamı görenler, dolandırıcılık şüphesiyle polisi aradı. Kısa sürede yaşlı adamın yanına gelen üniformalı ve sivil polisler, yaşlı adamın 2B arazisi için Tapu Müdürlüğü’ne para ödemeye geldiğini anlatması üzerine gerçek ortaya çıktı.
Öğle saati tatiliydi… Polis nezaret etti…
Olası bir hırsızlık ve dolandırıcılık olayına karşı polis ekiplerinin nezaretinde polis otosuna getirilen Zaman, eşinin öldüğünü ve kendisinin para ödemeye geldiğini anlattı.
Gazetecilere de bastonuyla tepki gösteren Zaman, bindiği polis otosuyla polis merkezine getirildi. Yaşlı adamın mesai saatinin başlamasıyla polis nezaretinde yeniden ilgili kuruma getirileceği öğrenildi. Zaman’ın elindeki paranın miktarının ise yaklaşık 20 bin lira olduğu öğrenildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo