Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZCAN’DAN AÇIKLAMA VAR

ÖZCAN’DAN AÇIKLAMA VAR

Karadeniz Ereğli’de geride bırakılan Ereğli TSO Organ Seçimlerinin başkan adayı Niyazi Özcan, seçim sonucuna saygı duyulması gerektiğini bildirdi.


Aynı zamanda Ereğli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Özcan, haber merkezlerine geçtiği yazılı açıklamasında, oda üyelerinin seçimine diyecek bir şeyinin olmadığını söyledi. İlçenin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğini ifade eden Özcan, şunları kaydetti:
“EreÄŸli’mizde yaklaşık 8 aydır Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde mücadelemizi verdik. Her üyemize giderek EreÄŸli ve odanın durumunu elimizden geldiÄŸi dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalıştık. Gün geldi çattı ve 15 Nisan Pazar günü Anadolu otelde gerçekleÅŸtirilen seçimlerin ardından bugün ki tablo ortaya çıktı. Seçmenimizin oda üyemizin takdiri bu yönde ise bizim de diyecek sözümüz olmaz. Bu takdire saygı duymak zorundayız.
EreÄŸli’ de özellikle sac tüccarları ve nakliyecilerin ekonomik yapısının bu kadar bozulduÄŸu noktada grupların bu ÅŸekilde teveccüh göstermesine anlam veremediÄŸimi de belirtmek isterim. Ancak sonuç ortadadır.
Ben, bizlere oy veren vermeyen tüm üyelere teÅŸekkür ederim. Bugünden sonra ben Niyazi Özcan olarak EreÄŸli’nin menfaat ve çıkarları doÄŸrultusunda çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceÄŸim. Bana ve benimle birlikte yürüyen arkadaÅŸlarımıza bir görev düşerse elimizden geleni yapmak için hazır olduÄŸumuzu bir kez daha hatırlamak istiyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu arkadaÅŸlarımıza da bundan sonra ki çalışma hayatlarında da baÅŸarılar diliyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo