Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Özcan’a ‘destek’ açıklaması

Özcan’a ‘destek’ açıklaması

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Kasım’da yapılması ön görülen EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine adaylığını açıklayan EreÄŸli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan, birlikte yol alacağı destekçilerine yenisinin eklendiÄŸini bildirdi.


Özcan, yazılı açıklamasında, iÅŸadamı Zafer Yalman’ın ETSO Organ seçimlerinde destek vereceÄŸini belirtti. Aynı zamanda Kepez ÇaylıoÄŸluspor Kulübü BaÅŸkanlığını yürüten Yalman’ın sözlerinin aktarıldığı açıklama ’aynen’ şöyle:
“Yalman konuÅŸmasında EreÄŸli’nin lokomotif sektörü sanayi, nakliye ve saçtır. Bu üç sektördeki konulara hakim olduÄŸuna inandığım Niyazi Özcan ile ben ve ekip arkadaÅŸlarım birlikte olmaya karar verdik. Güç almaya deÄŸil güç vermeye geldim. Amacımız koltukları meÅŸgul etmek deÄŸil, EreÄŸli’ye gerçek anlamda yatırımlar gelmesini, ekonomimizin güçlenmesi, yeniden eski ÅŸah ÅŸahalı günlerine kavuÅŸması, üniversitenin geliÅŸerek öğrenci sayısının artırılmasını saÄŸlamaktır. 4 yıldır ilçemizin sorunlarını gerçek manada dile getiren ve çözüm arayan isim Niyazi Özcan olduÄŸunu görmem, bu ekipte yer almamın en büyük nedenlerinden bir tanesidir.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo