Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Özbekistan uyruklu kadınlara sınır dışı...

Özbekistan uyruklu kadınlara sınır dışı...

Karabük polisi, günlük kiraya verilen evlere fuhuş baskını yaptı. Baskında 3 Özbekistan uyruklu kadın ve bunlara aracılık eden bir kişi ile ev sahibi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerince 100. Yıl Mahallesinde günü birlik kiralık olarak kullanılan bir dairede yabancı uyruklu bayan şahıslara fuhuş yaptırıldığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda operasyon yapıldı.
B.B. isimli şahsa ait eve yapılan operasyonda R.A. isimli şahsın evi kiraladığı ve yanında İstanbul’dan turizm amaçlı geçerli ikamet izinlerinin bulunduğu tespit edilen Özbekistan uyruklu Z.U., G.S. ve Z.K. isimli bayan şahıslar ve müşteri olarak bulunan E.Ş isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan çalışmalar neticesinde Türkiye’de turizm amaçlı geçerli ikamet izni ile bulundukları tespit edilen yapancı uyruklu şahısların R.A isimli şahsın bulduğu müşteriler ile para karşılığında birlikte oldukları ve belirtilen günlük kiralık olarak kullanılan dairede fuhuş yaptıkları belirlendi.
Emniyette ifadeleri alınan Özbekistan uyruklu 3 kadına fuhuş yaptıkları için 521’er lira idari para cezası uygulanarak sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.
Dairesini haftalık 500 lira kira verdiği tespit edilen ve fuhuş için kullanılan daireyi kayıtsız olarak kiraya vererek 1774 sayılı ’Kimlik Bildirme Kanununa’ muhalefet eden B.B isimli şahsa ise 11 bin 885 lira idari para cezası kesildi. Fuhuş amaçlı belirtilen adreste müşteri olarak bulunan E.Ş isimli şahıs hakkında da ise 521lira idari para cezası uygulandı.
R.A ve B.B isimli şahıslar hakkında ayrıca ’Fuhşa Aracılık Etmek ve Yer Temin Etmek’ suçundan da adli işlem yapıldığı da kaydedildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın2
şaşkın1
üzgün1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Seyit Ali Düztepe

20 Şubat 2018 - 10:27

Bu pisliklerin kafaları ezilsin

Yorum Yazın

Canlı Radyo