Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ORMANLI’DA FINDIK FESTİVALİ

ORMANLI’DA FINDIK FESTİVALİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak ili EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Ormanlı beldesinde, Fındık ve Kültür Festivali gerçekleÅŸtirildi.
Edinilen bilgiye göre, belde belediyesince bu yıl ilki düzenlenen Fındık ve Kültür Festivali’ne halkın ilgisi yoÄŸun oldu. Festival Düzce Belediyesi Mehteran takımı eÅŸliÄŸinde kortej yürüyüşü ile baÅŸladı. Yürüyüşün ardından mehteran takımı sahnede çalıp söylediÄŸi marÅŸlar ve halk oyunu gösterisi katılımcılara keyifli anlar yaÅŸattı. 
Karadeniz  EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, halkın festivale sahip çıkması gerektiÄŸini, yoksa festivalin sönüp gideceÄŸini vurgulayarek EreÄŸli Kaymakamlığı’nın kapısının Ormanlı halkına sonuna kadar açık olduÄŸunu söyledi. 
Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da, tek hedeflerinin hizmet etmek olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:
“30 Mart’tan bugüne ekibimiz ile beraber Ormanlı Belediye BaÅŸkanlığı’nı yürütmekteyiz. Güzel iÅŸlere imza attığımızı düşünüyoruz. Ä°nÅŸallah bundan sonra Ormanlı’ya ne layıksa, ne yakışıyorsa onu yapmak için mücadele edeceÄŸiz. Bizim tek hedefimiz var bunu herkesin kafasına koymasını istiyorum. Bizim tek hedefimiz Ormanlı’ya hizmet etmek. Bizim hiç kimseye kızgınlığımız, küskünlüğümüz olamaz. Bizim kızgınlığımız, dargınlığımız varsa bu da iÅŸ kavgasıdır.”
KONSER
KonuÅŸmaların ardından fındık üretiminde en yüksek randımanı saÄŸlayan üç çiftçiye ödül verildi. Ödüllerin verilmesi sonrası Yerel sanatçılar Ä°sa Özkara ve Fahrettin Öztürk sahne aldı. Gecenin finalinde ise ünlü Türkücü Ramazan Çelik ile sahne arkadaşı Sevgi Petek hayranlarının karşısında çıktı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Ramazan Çelik, oyun havaları ve söylediÄŸi türkülerle binlerce kiÅŸiyi doyasıya eÄŸlendirdi. 
Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol’un Ramazan Çelik ve Sevgi Petek’e yöresel hediyeler vermesiyle festival sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo