Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ORGANİK BESLENEN KARACİĞER HASTASI..!

ORGANÄ°K BESLENEN KARACÄ°ÄžER HASTASI..!

Emekli olduktan sonra tek katlı evine ait bahçesinde sebze, meyve, yumurta ve bal üreten kişi, üretici olmak isteyen işsizlere yardım etmek istediğini bildirdi.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Kepez Mahallesi’nde yaÅŸayan Ziyaettin Karaarslan, gazetecilere açıklamasında, bahçesinde uÄŸraÅŸtığı organik tarım ile ÅŸehrin göbeÄŸinde köy havası yaÅŸadığını söyledi. YetiÅŸtirdiÄŸi ürünlerle hem gençlere, hem de bir iÅŸle uÄŸraÅŸmayan insanlara örnek olmaya çalıştığını anlatan Karaarslan, “yeter ki, gençlerimiz ve bir iÅŸle uÄŸraÅŸmayan emeklilerimiz kahve kenarlarını bıraksın gelsin. Ben onlara destek vermeye hazırım” dedi.

GENÇLER ÇALIŞMIYOR
Son beş yılda kendi ihtiyaçlarını giderecek sebze, yumurta, meyve ve bal ürettiğini, işsiz olan gençlere ise örnek olmak istediğini ifade eden Ziyaettin Karaarslan, şu sözlerle konuştu:
“Gençlere örnek gösterecek yerler yaratmaya çalışıyoruz ama çalışmıyorlar. Bu gördüğünüz araziler bomboÅŸ, benden baÅŸka kimse ekip biçmiyor. Ben bu çalışmalar ile hem gençlere hem de bir iÅŸle uÄŸraÅŸmayan insanlara örnek olmaya çalışıyorum, baÅŸka bir beklentim yok. Ticari amaçla yapanlara da destek veririm.
Ben arıcılıkta yetenekli bir insanım, arıcılık konusunda bilgi verecek konumdayım. Bir solucanın anatomisi hakkında, tavukların yaÅŸam tarzı hakkında, neler ile besleniyor, nasıl yetiÅŸtiriliyor, bu konular ile ilgili altyapım var, bilgi almak isteyen herkesi beklerim. Åžehrin göbeÄŸinde köy havası yaşıyorum, herkese tavsiye ediyorum. Allah herkese böyle bir yaÅŸam nasip etsin.”

KARACİĞER HASTASI EŞİNE İYİ GELDİ
YetiÅŸtirdiÄŸi organik ürünleri tüketen karaciÄŸer rahatsızı eÅŸinin saÄŸlık durumunda olumlu yönde ilerleme gördüklerini öne süren iki çocuk babası Karaarslan, "biz her ÅŸeyimizi kendimiz yapıp, kendimiz yetiÅŸtiriyoruz. Bizde her ÅŸey organiktir. EÅŸimin karaciÄŸer rahatsızlığı bulunuyordu, organik ürünlerden yedikten sonra deÄŸerleri normale döndü” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo