Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCELİĞİ; YOKSULLAR, DUL VE YETİMLER…

ÖNCELİĞİ; YOKSULLAR, DUL VE YETİMLER…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayan İzzet Özçelik, yetim ve dullara ile çaresiz insanlara yardım etmek istediğini bildirdi.
Karadeniz Ereği Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli olan 33 yaşındaki Özçelik, Ereğli FM’e açıklamasında, 2019 Mart’ta yapılacak seçimlerde Ören Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu söyledi. Oluşturduğu ekibi ile mahalleye hizmet etmek istediğini anlatan 2 çocuk babası Özçelik, şu sözlerle konuştu:

GARİBANLARA YARDIM EDECEK…
“Mahalleme hizmet etmek dışında garibanlara, yoksullara, dul ve yetimler ile çaresiz insanlara yardım etmek istiyorum. Bunun için göreve talip oldum. Ören Mahallesi muhtar adayı olarak halkımızın karşısına yüzümüz ak olarak çıkacağız.
Muhtarlık görevi, benim gözümde asil bir görevdir ve onun için 2019 Mart’ta yapılacak seçimlerde Ören Mahallesi’ndeki herkesin kardeş olarak yaşayacağı güvenlik ortamını sağlayacağım. Para için değil hizmet için seçimlerde mahallemin desteğini bekliyorum. Oluşturduğum güzel kadroyla mahallemize hizmet etmek için göreve talibiz. Bize seçimlerde destek verecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran5
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat DUYAR

18 Ekim 2018 - 22:08

İzzet Arkadaşım hayırlı olsun Başarılar dilerim

Ömerli mustafa

11 Temmuz 2018 - 21:54

Bu arkadaş zabıta elbise gıyıpte milletın canını yakan arkadaş degılmı bu arkadaşi kendı akrabaları oy vermezkı herkes şikayetçi bu zabıtadan şimdi muhtarmı olcakmış

Yorum Yazın

Canlı Radyo