Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Olmadı, Tuğçe hayata tutunamadı!

Olmadı, Tuğçe hayata tutunamadı!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde aplastik anemi hastalığına yakalanan 13 yaşındaki Tuğçe Bayraklı hayata gözlerini yumdu.


Edinilen bilgiye göre, Barboros Kutlutaş Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Tuğçe Bayraklı, yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyordu. Uygun kök hücresi bulunamayan genç kız yaşam savaşını kaybetti.
Talihsiz kızın cenazesi, hastane morgundan alınarak Çaycuma’daki evinin önüne getirildi. Burada yapılan duaların ardından öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından topraÄŸa verildi.
Annesi için paylaştığı sözler yürekleri dağladı!
Annesi Neriman Bayraklı ile çekilmiÅŸ fotoÄŸrafını paylaÅŸan Tuğçe’nin sözleri ise yürekleri burktu. Sosyal paylaşım sitesinde, “Annem diye çağırayım sen de bana kocaman sevgi dolu kollarını aç, ben de koÅŸarak sarılayım” diyen Bayraklı, ölmeden önce annesine ÅŸu sözleri yazdı:
“Bu resimdeki gibi kalsın sevgimiz. Ben seni annem diye çağırayım sen de bana kocaman sevgi dolu kollarını aç ben de koÅŸarak sarılayım. Başımı göğsüne dayayıp hıçkıra hıçkıra aÄŸlayayım. Sen de kocaman sevginle ısıt beni. Öp kokla, tut ellerimden. Ama sakın bırakma olur mu annem. Çünkü ben sensiz yapamam. Sen yanımda olmazsan dayanamam sensizliÄŸe. Seni çok seviyorum. Ä°yi ki varsın güzel kadın. Ä°yi ki benim annemsin.”

                                   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
hayran4
şaşkın4
gülücük3
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yasemin Yağcı

29 AÄŸustos 2017 - 09:19

Şişli Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.

Yorum Yazın

Canlı Radyo