Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Olağan üstü gün... ‘Olağan üstü sonuç’...

Olağan üstü gün... ‘Olağan üstü sonuç’...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, seçimleri ilçe ekonomisinin ‘patronunu’ belirleyecek seçimin sonucu belli oldu.


Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimini belirleyecek Organ Seçimleri, sona erdi.
Gülüç Beldedeki Büyük Anadolu Otelde gerçekleştirilen ‘Sarı’, ‘Mavi’ ve ‘Beyaz’ olmak üzere 3 farklı oy pusulası zarflarının kullanıldığı seçimde, Sertan Yalçın, Niyazi Özcan ve Arslan Keleş, başkan olabilmek için yarıştı.
Organ seçimlerinin sonunda 7 grup 3,3,1 olarak paylaşıldı. Mevcut TSO Başkanı Sertan Yalçın’ın liderliğindeki mavi pusulalı oylar, 2, 5 ve 7. grupta üstünlük sağlarken, Arslan Keleş Liderliğindeki Sarı liste ise 1, 4 ve 6 grupta önde çıktı.
Beyaz Listenin sahibi Niyazi Özcan, seçime girdiği 4. Gruptan çıkamazken, ekibindeki 3. Grup ise seçimleri kazanan taraf oldu. 4. Grupta sarı oylar bir fazla çıkmakla beraber, isimlerin üzerlerinin çizilmesi ve isim değiştirmeler nedeniyle oyların yeniden sayılmasına karar verildi.

VE SONUÇ
Seçimin sonucu ise 3+3+1 olarak belirlendi. Meclis Üyesi sayısı ise 9+8+3 olarak kayda geçti.
Buna göre ise ayrıntılı sonuç şöyle:

1. Grup Sarı Liste kazandı. Sonuçlar: Sarı 80, Mavi 57, Beyaz 27. Sarı Listede: Tanyıldız Grup Dayanıklı Tüketim Malları, Özdemirler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Öz Üçler Gıda.
2. Grup Mavi Liste kazandı. Mavi Listede: Tat Metal Çelik, Çakıray Yapı, SDÇ Sertaş.
3. Grup Beyaz Liste kazandı. Sonuçlar: Beyaz 101, Mavi 78, Sarı 24. Beyaz Listede: Türkler İnşaat, Ataoğlu Turizm, Yeni Yapı İnşaat.
4. Grup Sarı Liste kazandı. Sarı Listede: Keleşsan Keleşler Otomotiv, Çemsan Lojistik Metal, Topaloğlu Tur Turizm Taşımacılık.
5. Grup Mavi Liste kazandı. Sonuçlar: Mavi 82, Sarı 65, Beyaz 41. Mavi Listede: Sesliler Kuyumculuk, Tim Tek Yapı, Sibel's Tekstil.
6. Grup Sarı Liste kazandı. Sonuçlar: Sarı 88, Mavi 86, Beyaz 43. Sarı Listede: Çilek Altın ve Döviz, Keleşler Sigorta Aracılık, Foga Pastahane.
7. Grup Mavi Liste kazandı. Sonuclar: Mavi 47, Sarı 16, Beyaz 37. Mavi Listede: Koşunlar Demirçelik, Beyçelik Sac. Tic, Kdz. Ereğli Yıldız Demir 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Şerife Keskin Veziroglu

16 Nisan 2018 - 09:46

Kaybeden yine Ereĝli oldu. Hiç bir konuda birlik beraberlik saĝlanamıyor.Bu tablo süpriz olmadı.

Yorum Yazın

Canlı Radyo