Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Okulun üzerine çöktü!!!

Okulun üzerine çöktü!!!

Zonguldak’ta yaÄŸmur nedeniyle mahalleye ulaşımın saÄŸlandığı yol, alt tarafında bulunan okul binasının üzerine çöktü. Olayın gece meydana gelmesi büyük bir faciayı önledi.


Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Yeni Mahalle Yurt Sokak’ta meydana geldi. Ana yola ulaşımın saÄŸlandığı mahalle yolu, gece yaklaşık 10 metre yükseklikten büyük bir gürültüyle çöktü. Toprak ve demir parçaları okul binasının merdiven giriÅŸine yığılırken, mahalleli korku dolu anlar yaÅŸadı. Heyelan nedeniyle bir süreliÄŸine mahalleye de elektrik verilemedi. 
“Okul vaktinde olsaydı facia olurdu”
Yaşanan olayın büyüklüğü ise havanın aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinden Hakkı Koç, gazetecilere açıklamasında, gürültüye sokağa çıktıklarını anlatarak şunları kaydetti:
“Salonda oturuyordum, bir kütleme oldu. Dışarıda fırtına falan yoktu. Sonra elektrikler gitti, karanlıkta kaldık. Mahallenin gençleri bizi uyardı. Bir de baktık ki yol göçmüş. Bu tehlikeyi gördük. Buranın böyle olacağı öncesinde belliydi. Çünkü buranın su giderleri yoktu. Biz burayı yapanlara göçme tehlikesi olduÄŸunu söylüyorduk. Fakat gördüğünüz gibi iyi ki can kaybı olmadı. Geç saatte olması faciayı önledi. Allah bizleri korudu. Okul vaktinde olsaydı büyük bir facia olurdu. Buraya araçlar park ediliyordu, onlar da gidebilir.”
Yaşanan heyelan nedeniyle yolun giriş ve çıkışlarında önlem alındı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo