Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

2014-2015 eÄŸitim öğretim yılı ilk yarısının sona ermesiyle EreÄŸli’de 34 bin 84 öğrenci karne aldı.

2014-2015 eÄŸitim öğretim döneminin ilk yarısı tamamlandı. Kdz.EreÄŸli’de bugün okul öncesi, ilkokul, orta okul ve liselerden 34 bin 84 öğrenci karne heyecanı yaÅŸadı.

Kdz.EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, Ä°hsan yılmaz Ä°lkokulu’nda düzenlenen törene katılarak öğrencilere karne dağıttı. 1H ve 1G sınıflarındaki miniklere karnelerini dağıtan Korkmaz, öğrencilere tatilde yapması gerekenler hakkında bilgi vererek iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Korkmaz, ayrıca gazetecilerle yaptığı sohbette EreÄŸli’de eÄŸitimdeki en büyük sıkıntının bina yetersizliÄŸi nedeniyle ikili öğretim olduÄŸunu söyleyerek, “son zamanda gerçekleÅŸtirilen yatırımlarla bu konuda da önemli adımlar attık, önümüzdeki eÄŸitim yılında çoÄŸu okulumuzda tekli öğretime geçebileceÄŸiz.” dedi.

Daha sonra Korkmaz’a minik bir öğrenci tarafından çiçek takdim edildi ve Korkmaz ve beraberindeki ÅŸube müdürlerinin öğrencilere karnelerini vermesiyle tören son buldu.

Ä°KÄ°NCÄ° YARI YIL 26 OCAK’TA BAÅžLAYACAK

Milli EÄŸitim Bakanlığı 2014-2015 eÄŸitim öğretim dönemine göre yarıyıl tatili takviminde ilk, ortaokul ve liselerde öğrencilerin ilk yarı karnelerini 23 Ocak Cuma günü alacakları kaydedildi. 26 Ocak 2015 Pazartesi günü baÅŸlayacak olan yarıyıl tatili 6 Åžubat Cuma günü sona erecek. 15 tatilin ardından eÄŸitim ve öğretimin ikinci yarısında öğrenci ve öğretmenler için ilk ders zili 9 Åžubat 2015 Pazartesi günü çalacak. EÄŸitim-öğretim yılı ise 12 Haziran’da tamamlanacak.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo