Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ MESAJLAR!.

ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ MESAJLAR!.

Utku Koleji EÄŸitim Kurumları’nca düzenlenen ’Utkufest Meslek Tanıtım Günleri SöyleÅŸine katılan Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Åžubesi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ä°rfan Erdem, öğrencilere önemli mesajlar verdi.

Erdem, Utku Konferans Salonu’nda yaptığı konuÅŸma öncesi, okulda ki asıl bulunuÅŸ amacının, Oda Meclisi olarak aldıkları karar doÄŸrultusunda, 2015 yılının eÄŸitim giriÅŸimcisi ödülüne layık gördükleri Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı’ya ödülünü vermek olduÄŸunu söyledi. Erdem, eÄŸitime saÄŸladığı katkılardan dolayı, Çataklı’yı ayakta alkışladı, alkışlattı.

ATATÃœRK’E BORÇLUYUZ
BaÅŸkan Erdem, söyleÅŸi bölümünde ise salonda bulunan öğrencilere seslendi, hayattan korkmalarını öğütledi. Mustafa Kemal Atatürk ile Abraham Lincoln’den örnekler veren Erdem, ÅŸu ifadeleri kullandı:
“Korkmayın. Hayatta her ÅŸeyiniz emanettir. KonuÅŸmanız, yürümeniz hatta düşünceniz bile emanettir. Sizi deÄŸerli bir insan yapan bilgi ve birikiminizdir. Türkiye, bugün avrupa standartlarında bir ülkeyse, bunu Mustafa Kemal Atatürk’e borçludur. Yoksa biz Suriye, Ä°ran, Irak, Arabistan olurduk.
Erdem, insan yetiÅŸtirmekten daha kıymetli bir ÅŸey yoktur. Önce ailenize sonra öğretmenlerinize her zaman saygılı davranın. Korkmayın hayattan, korkmak için bir sebep yok. Sizi insan yapan, deÄŸerli yapan bilgi birikiminiz. EÄŸer bilgi birikiminiz güçlüyse, kendinize olan özgüveniniz yüksekse her zaman bu ülkeyi daha ileriye taşıyabilirsiniz. Ä°nanmak, hayal etmek baÅŸarmanın birinci ÅŸartıdır. Ama çok iyi öğrenmeniz, çok iyi yetiÅŸmeniz lazım. Bu ülke baÅŸka türlü ileriye gitmez. Korkmayın. Bakın Abraham Lincoln, ’hata yapın, ama hile yapmayın’ diyor. Sizler bu ülkeyi daha ileriye götürmek zorundasınız. Sizin de görevleriniz ve sorumluluklarınız var.”

Erdem, konuÅŸmasının sonunda sahneye davet ettiÄŸi Ali Çataklı’ya ödül, Özel Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı’ya ise çiçek takdim etti. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Çataklı, konuÅŸması ve verdiÄŸi ödülden dolayı Erdem’e teÅŸekkür etti.

’YURTDIÅžI TATÄ°LÄ°’ SPONTANE GELÄ°ÅžTÄ°!!
Öte yandan Erdem, konuşma arasında, okulda başarı elde edecek bazı öğrenciler ile onları yetiştiren iki öğretmeni, yurtdışı tatiline göndereceği sözünü verdi. Spontane gelişen durum sonrası, salondaki öğrenciler, İrfan Erdemi coşkuyla alkışladı.
Söyleşi yaklaşık 1,5 saat sürdü.

ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ MESAJLAR!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo