Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLER, 7 AY BOYUNCA TOPLADILAR…

ÖĞRENCİLER, 7 AY BOYUNCA TOPLADILAR…

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciğinin başlattığı “Plastik Mavi Kapak Kampanyası” projesi, meyvesini verdi…


Zonguldak’ta, yüzlerce mavi renkte plastik kapakların biriktirilmesi ile alınan akülü tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi bir kişinin yüzünü güldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Yaklaşık 7 ay süren kampanyada toplanan 210 kilogram plastik mavi kapak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği İl Temsilciliğine teslim edildi. Zonguldak Merkez Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladığı mavi kapaklarla alınan akülü tekerlekli sandalye, Çaycuma İlçesi Güzeloğlu Köyü’nde yaşayan 36 yaşındaki engelli İlknur Öncü’ye teslim edildi. 
Derneğin İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal, törende yaptığı konuşmasında, plastik mavi kapak kampanyalarının devam ettiğini belirterek, “Mavi kapak diyoruz ama her türlü kapağı topluyoruz. Bu kampanya sonsuza kadar devam edecek” dedi. 
İlk kez akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan engelli İlknur Öncü büyük sevinç yaşadı. Öncü, annesi Hayriye ve babası Ramazan Öncü yardımıyla sürdüğü akülü tekerlekli sandalye ile tur attı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo