Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“O YAZAR” İSTENMİYOR!

“O YAZAR” İSTENMİYOR!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Yavuz Bahadıroğlu’nun Karadeniz Ereğli Belediyesince ilçede kurulan kitap fuarına davet edilmesini eleştiren Atatürkçü Düşünce Derneği  (ADD) Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, Yavuz Bahadıroğlu gibi tahrifçi, iktidar yalakaları ve O’nun buradaki uzantılarının siyasi emelleri için Ereğli’mizi kirletmesine izin vermeyeceğiz” dedi.
Şube Başkanı Arslan, ADD hizmet ofisinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, belediyenin kitap fuarına davet edilen Bahadıroğlu’nun Atatürk hakkında daha önce yazdıkları ve yaptığı konuşmalarda skandal ifadeler kullandığını hatırlattı. Yazarın ilçeye gelecek olmasını protesto edeceklerini belirten Arslan, şunları kaydetti:

“TAHRİFÇİ” BENZETMESİ
“Atatürk dönemine sürekli çamur atmakta ve Atatürk için zulüm 1938’de son buldu diyen her hafta eni bir zırva kusmaktadır. Tvnette yayımlanan Derin tarih isimli programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili skandal sözlere imza atmış tarihçi değil tahripçi bir kafadır. Hatırlatıyoruz bu kadar pervasızca bu Cumhuriyeti kuran kişiye hakaret edemez, O’nun özel hayatına, aile ilişkilerine, hele hele manevi evlatları üzerinden saldıramazsınız. Türk ulusunun ortak değeri olan Mustafa Kemal Atatürk’ü, Türk halkının gönlünden ve zihninden söküp atabilmek için ellerinizden geleni yapsanız da, gönlümüzden atamazsınız. Kdz. Ereğli gibi çağdaş, demokrat ve Atatürk’ün ışığında ve izinde yürüyen bir kentte, manevi önderleri Nimet Hocalar olan ve gücünü onların aydınlığından alan bizler, Yahya Kaptanların, Cöbek Hakkıların, İpsiz Receplerin torunları olarak yüreğimizde Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi ile dedelerimizin uğrunda her türlü fedakarlığı bu toprakları Yavuz Bahadıroğlu gibi tahrifçi, iktidar yalakaları ve O’nun buradaki uzantılarının siyasi emelleri için Ereğli’mizi kirletmesine izin vermeyeceğiz.”
Toplantıyı takip edenler arasında Arslan’ın ardından ADD Genel Saymanı Semih Özkök’te vardı.

Öte yandan, Yavuz Bahadıroğlu’nun 22 Eylül-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Karadeniz Ereğli Kitap Fuarı kapsamında 30 Eylül günü kente geleceği duyuruldu.  

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
gülücük1
üzgün1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo