Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

O KADAR GAZETECİDEN 207 LİRA ÇIKTI!!!

O KADAR GAZETECİDEN 207 LİRA ÇIKTI!!!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde bir gazeteci, “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle gazeteciler onuruna verilen yemekte, yardıma muhtaç çocuklara giysi alabilmek için para topladı.


Ä°lçedeki S Rota Haber Gazetesi’nin sahibi gazeteci Seyhan Dikay, muhtaç öğrencilerin mont ve bot ihtiyaçlarını karşılamak için kiÅŸisel olarak bir süre önce baÅŸlattığı projesini sürdürdü.
Dikay, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın EreÄŸli Öğretmenevinde düzenlendiÄŸi gecede, projeye kaynak yaratmaya çalıştı.
Elindeki kese ile masalara giden Dikay,  en az bir lira olmak üzere para istedi. Geçimlerini kısıtlı imkanlarla sürdüren gazeteciler ise kayıtsız kalmadıkları projeye destek verdi. Dikay, 207 lira para topladı.
Dikay, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi ile okullardaki yardıma muhtaç öğrencilere ulaÅŸarak eksikliklerini gidermek istediÄŸini söyledi. Kış ÅŸartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula giden öğrencilere ulaÅŸtırmak üzere baÅŸlattığı “Bir Mont, Bir Bot” kampanyası kapsamında, vatandaÅŸlar arasında da gönül bağı kurmayı hedeflediÄŸini belirten Dikay,  duyarlılık gösteren gazetecilere teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo