Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Nişan dönüşü kazada hayatını kaybeden anne kız…

Nişan dönüşü kazada hayatını kaybeden anne kız…

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.


Hafta sonu oÄŸullarının niÅŸan törenine katıldıktan sonra torunlarına bakmak üzere Ankara’ya dönen ailenin içinde bulunduÄŸu otomobilin Eskipazar ilçesinde tomruk yüklü TIR’a arkadan çarpması sonrası 2 kiÅŸi öldü, biri çocuk 3 kiÅŸi yaralanmıştı.
Karabük’te oÄŸulları Saygun Aksoy’un niÅŸan merasimini yapan Rahman Aksoy ve eÅŸi Zekiye Aksoy ile kızları Seda Aksoy Erorhan, damadı UÄŸur Erorhan ve torunları Ali Çetin Erorhan ile Ankara’ya dönüş yaptıkları sırada Eskipazar ilçesi Aslanlar mevkiinde önlerinde seyreden tomruk yüklü TIR’a arkadan çarpmıştı. Otomobilin demir yığını haline dönüştüğü kaza sonrası kaldırıldıkları hastaneden hayatını kaybeden Zekiye Aksoy ve kızı Seda Aksoy Erorhan için Öğlebeli Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.
İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından Öğlebeli Mahallesi Topçular Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze Rahman Aksoy ve oğlu Saygun Aksoy güçlükle ayakta durduğu göründü.
Cenaze namazının ardından Zekiye Aksoy merkeze bağlı Beleköyü aile mezarlığında, kızı Seda Aksoy Erorhan ise Ovacık ilçesinin Boyalı köyünde toprağında verildi.
Kaza sonrası yaralanan UÄŸur Erorhan ve 3 yaşındaki Ali Çetin Erorhan’ın tedavi sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo