Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NİCE SENELERE HAKİMİYET!.

NÄ°CE SENELERE HAKÄ°MÄ°YET!.

Zonguldak Bölgesi’nin en köklü gazeteleri arasında yer alan Hakimiyet, bugün 36 gururu yılını geride bırakarak, 37. Yayın yılına adım attı.

1 Mart 1980’de merhum Yaman’ın “EreÄŸli’nin sesi’ ismi ile yayın hayatına baÅŸlattığı gazeteniz, 1986’da renkli ve bölgesel yayına geçme arzusuyla; yaptığı anket sonucuna göre ismini de “Hakimiyet” olarak deÄŸiÅŸtirmiÅŸti.

Merhum Yaman’ın, 1997’de iÅŸadamı Nurettin Balcı’ya devrettiÄŸi, ondan da Ali Osman Danışmaz imtiyaz sahipliÄŸine geçen Hakimiyet, 1998’de iÅŸadamı Remzi Özbirinci tarafından alınmış, 2012’ye kadar da yayın hayatını bu ÅŸekilde sürdürmüştü.

Özbirinci’nin ticari yaÅŸamındaki zorlukları nedeniyle kapatmaya karar verdiÄŸi Hakimiyet’e sahiplenen ise hemen hemen kuruluÅŸundan günümüze bünyesinde bulunan Fikri Kapan oldu.

EÅŸi Zeliha Fatma Kapan’ın Yazı Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nü yürüttüğü Hakimiyet’in ’kapanacak olmasına’ gönlü razı olmayan Kapan, günün zor koÅŸullarına raÄŸmen üstlendiÄŸi ’Ä°mtiyaz sahipliÄŸinde’ gazeteniz Hakimiyet ve yayın organı bünyesindeki ereglihakimiyet.com’u yaÅŸatmayı sürdürüyor.

EreÄŸli FM ailesi olarak Hakimiyet Gazetesi’nin kuruluÅŸ yıldönümünü kutluyoruz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo