Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Neş’e Erberk Anaokulu açıldı

NeÅŸ’e Erberk Anaokulu açıldı

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde NeÅŸ’e Erberk Anaokulu açılışı gerçekleÅŸtirildi.


1984 Avrupa Güzeli NeÅŸe Erbek ismini taşıyan okullardan 39’uncusunun açılışında saygı duruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı söylendi.
Özel NeÅŸ’e Erberk Anaokulu ÅŸubesi kurucusu Dilara BozkuÅŸ Uzun, Uzun Mehmet Mahallesi’ndeki okulda yaptığı konuÅŸmada,  anaokulu açmayı düşündüğü andan itibaren kararla hareket ettiÄŸini söyledi. NeÅŸe Erberk ile tanıştığı gün okulların iÅŸleyiÅŸi hakkında bilgiler aldığını, öğrencilerin bahçelerde ders görmesi ve Ä°ngilizce eÄŸitim sistemin oluÅŸundan ’anne’ olarak etkilendiÄŸini belirterek şöyle dedi:
Her sınıfta ayrı ders!
“Devam eden süreçte, büyük özveriler ile okulumuzu tamamladık. Okulumuz, toplamda 1200 metre kare alana sahiptir. Batı Karadeniz’in en büyük anaokulunu EreÄŸli’mize kaÅŸandırmış olmanın ayrıca mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Sınıflardan bahçeye açılan kapılarıyla doÄŸa ile iç içedirler. Çocuklarımız, rotasyon sistemi ile eÄŸitim görmektedirler. Sanat, bahçe, anadili, fen ve doÄŸa, hareket ve koordinasyon, müzik, Ä°ngilizce sınıflarımız da, çocuklar her derste deÄŸiÅŸik sınıflara girerek yaÅŸayarak öğrenmeleri planlanıyor.
Bahçe de bir sınıf!
’Uygun olmayan hava yoktur, uygun olmayan kıyafet vardır’ sloganı ile bahçemizde aynı zamanda bir sınıftır. Çocuklarımız her sabah güne yoga ve kahvaltı ile baÅŸlayarak ÅŸarkılarla geçiÅŸ sistemi ile her derslerini ayrı sınıflarda yapacaklardır.  Cumartesi günleri ise anneli oyun gurubumuz mevcuttur. Her anne ve baba, kendi çocuÄŸu için en iyisini ister. Biz ise her çocuk için en iyi ve en güzelini yaptık, yapıyoruz, yapacağız.”
Teşekkür ettiler
EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu ve EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da, konuÅŸmalarında, anaokulunu ilçeye kazandıran Dilara BozkuÅŸ Uzun’e teÅŸekkür ettiler.
Öte yandan, NeÅŸe Erberk’i temsilen ilçeye gelen kurum yetkilisi Tansel Tekin ise yapılan çalışmadan memnun kaldığını belirterek aileye teÅŸekkür etti.
Madenoğlu, Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Bozkuş ve öğrencilerin birlikte kestikleri açılış kurdelesinin ardından, okul gezildi. Açılışa siyaset, iş ve eğitim camiasından çok sayıda tanınmış sima katıldı.

Önceki haberi görmek için verilen linki tıklayın

http://ereglifm.com.tr/haber-14305-nese-erbek-ereglide.html

NeÅŸ’e Erberk Anaokulu açıldı

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde NeÅŸ’e Erberk Anaokulu açılışı gerçekleÅŸtirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
gülücük2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo