Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜTEVELLİ HEYETİNDE!

MÃœTEVELLÄ° HEYETÄ°NDE!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Deniz Ticaret Odası Karadeniz Bölge BaÅŸkanı Ä°rfan Erdem’in, Piri Reis Ãœniversitesi 2017-2018 akademik açılış töreninde “Piri Reis Mütevelli Heyeti Akademik Kıyafeti” giyerek katıldığı bildirildi.


Alınan bilgiye göre, Ä°stanbul Tuzla Piri Reis Ãœniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, Piri Reis Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral ErdoÄŸan’ın açılış konuÅŸmasının ardından okulun akademik birimleri tanıtıldı.
Tuzla Belediye BaÅŸkanı Åžadi Yazıcı, UlaÅŸtırma ve Denizcilik Bakanlığı müsteÅŸarı, Piri Reis Ãœniversitesi Mütevelli Heyeti BaÅŸkanı Metin Kalkavan’ın konuÅŸmalarının ardından bölümlerine derece ile giren öğrencilere çeÅŸitli hediyeler verildi.
Türkiye Odalar Borsalar BirliÄŸi BaÅŸkan Yardımcısı Halim Mete, öğretim görevlisi eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Metin Ataç, eski Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Ä°brahim Akın, Piri Reis Ãœniversitesi Mütevelli Heyeti’ne seçimle gelen 7 isimden biri olan Deniz Ticaret Odası Karadeniz Bölge BaÅŸkanı Ä°rfan Erdem ile eÅŸi Emine Erdem ve oÄŸlu Mehmet Erdem, akademik isimler, öğrenciler, davetliler, açılış töreninde yer aldı.
Akademik kıyafetini giyen Erdem, salonda EreÄŸli Hatice Erdem Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun olarak Piri Reis Ãœniversitesi’nde eÄŸitimine devam eden öğrenciler ile de görüştü.
Ä°lçedeki okulun önemine deÄŸinen ve mezunlarının Piri Reis Ãœniversitesi’nde girmesinde yüzde 50 ve 75’e varan burslar verdiklerini ifade eden Erdem, "yüzlerce evladımızı geleceÄŸe emin adımlarla hazırlamaya devam ediyoruz" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo