Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Muşlu öğrencilere kardeşlik eli

Muşlu öğrencilere kardeşlik eli

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde ki 15 Temmuz Åžehitleri Ä°mam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, MuÅŸ’un Bulanık Ä°lçesi Demirkapı Ortaokulunda eÄŸitim gören öğrencilere kardeÅŸlik elini uzatarak kitap, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu. 
Öğrenciler, MuÅŸ’un Bulanık Ä°lçesi Demirkapı Ortaokulunda eÄŸitim gören öğrencilerle mektuplaÅŸarak kardeÅŸlik bağı kurdu. MuÅŸtaki arkadaÅŸlarının ihtiyaçlarını öğrenen Ä°mam Hatipli öğrenciler kendilerine topladıkları kitap, kırtasiye ve oyuncakları gönderdi. MuÅŸ’un Bulanık Ä°lçesi Demirkapı Ortaokulunda ki öğrencilerin öğretmeni olarak görev yapan Dilek Kerter, Kdz. EreÄŸli 15 Temmuz Åžehitleri Ä°mam-Hatip Ortaokulu’na tayinin çıkmasının ardından, eski öğrencileri için harekete geçti. EreÄŸli’deki görevine baÅŸladıktan sonra eski öğrencileri ve yeni öğrencilerinin mektuplaÅŸmalarını saÄŸlayarak kardeÅŸlik bağı kurmalarını saÄŸlayan öğretmen Dilek Kerter, hem yardım yapan hem de yardımları alan öğrencileri mutlu etti. 
Kerter, yardımlaÅŸma ve dayanışma ruhunu yaÅŸatmak, paylaÅŸmanın önemini vurgulamak adına bu tür faaliyetleri gerçekleÅŸtirdiklerini ifade ederek emeÄŸi geçen tüm öğrenci ve velilere teÅŸekkür etti. 
Hediyelerini alan MuÅŸlu öğrenciler teÅŸekkür konuÅŸmalarını videoya çekerek EreÄŸli’de ki kardeÅŸlerine gönderdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo