Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

’MURAT 124’ GELİN ARABASI OLDU!.

’MURAT 124’ GELİN ARABASI OLDU!.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, halk arasında "Hacı Murat" olarak bilinen "Murat 124" model otomobil, nostalji düşkünlerinin gelin arabası haline geldi. 

İlçede ikamet eden Murat 124 tutkunu Necdet Uludağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 bin liraya hurda halinde aldığı 1973 model otomobilini 14 bin lira harcayarak orijinal hale getirdiğini söyledi.

Zonguldak’ta nostalji düşkünlerinin gözde gelin arabası haline gelen otomobilini günlüğü 250 liradan gelin arabası olarak kiraladığını ifade eden Uludağ, şöyle konuştu:

"Klasik otomobil tutkunuyum. Özelikle yerli otomobilleri çok seviyorum. 1973 model Murat 124’ü 3 bin liraya internetten hurda olarak satın aldım. Satın aldıktan sonra arkadaşımın tamir atölyesinde 9 aylık çalışmayla her parçasını yenileyerek 14 bin lira para harcadım. Otomobilin masrafını çıkarmak için gelin arabası olarak kiralamaya başladım. Özelikle Zonguldak’ta nostalji tutkunları arabayı gelin arabası olarak kiralamak istiyorlar. Haftada 2-3 kez gelin arabası oluyor. Taleplere yetişemiyorum İlgiden çok memnunum."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo