Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA GÖZ KIRPTI (MI)!

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA GÖZ KIRPTI (MI)!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


TBMM Stratejisti, önceki dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı Zonguldaklı bürokrat Dr. Hasan Özgür Özen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Zonguldak MilletvekilliÄŸi adaylığına göz kırptı. 
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın açıklamaları ile kamuoyuna duyurulan erken seçim kararından sonra siyaset sahnesi ülke genelinde olduÄŸu gibi Zonguldak’ta da hareketlendi. 41 yaşındaki genç siyaset adamı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı iÅŸler, aldığı proje ödülleri ve sözlük formatında hazırladığı Kuran meali kitabıyla kamuoyunda biliniyor. 
-KÄ°MDÄ°R?-
Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Özen’in oÄŸlu olan Dr. Hasan Özgür Özen, 10 yılı aÅŸkın bir süre EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikalarının çeÅŸitli kademelerinde görev yaptıktan sonra 2010 yılında dönemin TBMM BaÅŸkanı Mehmet Ali Åžahin’in takdiriyle TBMM’de görevine baÅŸlamıştı. 
Dr. Özen uzun yıllardır yürüttüğü Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti BaÅŸkan VekilliÄŸi görevinin yanı sıra, Parlamento Basın Mensupları DerneÄŸi BaÅŸkanlığı ve Ata Sporları Vakfı Denetleme Kurulu üyeli görevlerini de halen sürdürüyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo