Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MHP’NİN “EREĞLİLİLERİ” TSO’YA GİTTİ

MHP’NİN “EREĞLİLİLERİ” TSO’YA GİTTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimlerine Karadeniz Ereğlili iki adayı ile hazırlanan MHP İlçe Teşkilatı, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimini ziyaret etti.
Edinilen bilgiye göre, saha çalışmaları TSO Başkanı Arslan Keleş ile bir araya gelen partinin 2. sıra Milletvekili Adayı Abdullah Bekar, Ereğli’yi önemsediğini ve bu yüzden genel merkezlerinin ilçeden iki milletvekili adayı gösterdiğini söyledi. Başarmayı istediklerini belirten Bekar, “ticaret odası, belediye ve vekillerin birbirleri arasındaki uyuşmazlıkları olabiliyor. Bu uyum sağlanamadığı için Ereğli’ye bir türlü katkı sağlayamıyoruz. İnşallah biz vekil olur ve sizlerle birlikte güzel işler yaparız” dedi.
Ziyarette 3. sıra Milletvekili Adayı Fehmi Nuhoğlu'da, düşüncelerini paşlaştığı konuşmasında; Ereğli'ye borçlu olduklarını, halkına hizmet etmek istediklerini ifade etti.
Arslan Keleş de, siyaset uzun soluklu bir maraton olduğunu öne sürerek şunları söyledi:
“Genç yaşta bu işin içerisinde olmak ve bir yerlere aday olmak da bu işin güzelliği. Tabi bunda sabretmek ve bu maratonu hep aynı tempoda koşmak gerekiyor. Bizim de sizler gibi beklentimiz siyaset kurumunun bir an önce tekrar teşekkül etmesi ve aktif hale gelmesi. Bu seçimden sonra ortaya ne çıkacaktır, yeni tabloya göre de birlikte çalışacağımız yol arkadaşlarımızla tekrar bir araya gelip bu şehir için neler yapabiliriz bunları konuşmamız gerekiyor.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo